Ha valaki tanári diplomával NEM tanário feladatkört lát el akkor is jár neki a 46 napos tanári szabi?
Ha pl egy tanárnak kikészülne az idegei és magyarszakosként beteszik iskolatitkárnak (amire alapból nem jár a 46 nap szabi) akkor neki jár a 46 nap? mondván hogy ő tanár?
Tanárnak tanár de nem tanárként dolgozik.
Nem jár. Annyi jár, mint egy iskolatitkarnak.
Én is pont ebben a problémában vagyok. Nem szakirányú a diplomám a mostani munkahelyen, ezért csak középfokú bért kapok. 🥴
"Tanárnak tanár de nem tanárként dolgozik."
. Nem, akkor nem tanár. Tehát nem jár neki.
Na az összes eddigi hozzászólónak üzenem: én is így tudtam ahogy ők.
És mind (én is) tévedtünk. Mert JÁR neki.
Megkapja a 46 napot. HOgy ezt milyen jogi mágiával érték el nem tudom, de a tanker jóváhagyta az éves 46 napos szabis keretét.
Én is úgy gondoltam hogy a tanári szabi
- a szakirányú végzettséggel
- szakirányú munkakörben levőknek jár
és pont. Ha elmegy a tanár takarítani nem kapja meg.(már ha suliba megy el)
Hát tévedtem.
Már megint Te vagy?
Már vagy 7 éve tanítok tanári diplomával nem tanárként. Lóf*sz nem jár.
Lóf*szt nem tudsz Te, csak megint provokálsz a tanárok ellen.
Hogy iskolatitkárként dolgozik valaki, hivatalosan pedagógusi munkakörben (nyilván azért, hogy aztán bedobjákfizikaórát tartani), az egy teljesen más kategória. Az nem arról szól, hogy mindenkinek járna a tűzoltótól a NASA-mérnökig, ha éppen tanári diplomája van.
"mokas@contractor.net"
a tankertől jövő kinevezésén ez áll "iskolatitkár"
a beszámítás alapját képező végzettség : "középiskolai érettségi"
fekete fehéren. ezen nincs mit vitatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!