Hogy tapasztaljátok, a vezető beosztásúak többsége
szereti, ha nyalnak nekik, vagy nem?
A kérdező szavazást indított:
14 szavazat
Csak az ostobábja. Az erős, az ilyet környezetéből is kivágja aki "nyalni" próbál neki. Mert a legnagyobb árulók belőlük kerülnek ki az ilyen vezető meg aki egy ilyet elfogad 2 fillért nem ér.
2023. máj. 14. 16:31
Az ostobák hiusaganak kedvez. Az igazi, intelligens vezető pedig nemhogy nem szereti, de vissza is utasítja.
2023. máj. 14. 16:32
Attól függ, mit nevezel "nyalásnak". A félreérthetetlen hízelgést senki nem szereti, de az enyhébb formájára, amit nehéz megkülönböztetni a sima barátkozástól, sokan nyitottak.
2023. máj. 14. 16:33
Aki küzdve tört fel, az nem. Az a jó munkát szereti és a jó dolgozót, aki a céget viszi előrébb.
Aki viszont szintén valakinek a pitsáját nyalva tört fel, az egy nagyon rossz vezető lesz, aki körbe fogja venni magát szintén hozzá hasonló seg*nyalókkal, ahol egy idő után már nem a munka minősége fog számítani.
2023. máj. 14. 16:34
Én mindig jó viszonyban voltam a közvetlen feletteseimmel, de nem nyaliztam nekik, ha kellett megmondtam azt is, ha szerintem épp idióták. Szóval tapasztalataim alapján azt szeretik, ha a tisztelet megadása mellett normális emberként kezeled őket és tudjátok egymás határait. Volt olyan főnököm, akit simán egyenrangúnak éreztem magammal, ellenben vegyes visszajelzések voltak róla, mert mást meg simán kicsinált és csicskáztatott, szivatott ahol tudott.
2023. máj. 14. 16:36
A rohadékabb, részrehajló fajták igen. De csak úgy, ha egyértelműen fel tud kínálni valamit, nem csak pusztán nyal. Tehát mondjuk jóba akar vele lenni, és pluszban spionkodik a kollégák között, figyeli, hogy ki dolgozik lazán meg hogy miket mondanak a főnökről. Vagy ha női dolgozó, akkor még azt is felajánlja esetleg, hogy a szeretője lesz.
Én ha főnök lennék, az ilyet azonnal elbocsátanám. De sajnos a főnökök mintegy a fele nem így gondolkodik véleményem szerint.
2023. máj. 14. 17:21
Amit a normális vezető vár, hogy ne legyen panasz a beosztottakra. Lópikulát sem ér, ha a beosztottat folyton meg kell menteni vagy folyton baxogatni kell, mert felülről is, alulról is panaszkodnak rá, de amúgy a beosztott cuki meg benyal a főnöknek.
2023. máj. 14. 18:34
Tapasztalataim szerint imádják ha nyalják a següket. Élnek halnak érte.
2023. máj. 15. 21:29
Miért nem hasznos a 6-osom? Talán nyaloncok vagy részrehajló főnökök magukra ismertek?
2023. máj. 16. 06:33
Ideális esetben nem szeretik, sőt kifejezetten ellenállnak a nyalizásnak és le tudják szerelni az ilyen kollégákat . Viszont az ellenkezőjét láttam többször és a nyalizós lett mindig előléptetve meg vele voltak elnézőek.
2023. máj. 16. 08:26
Kapcsolódó kérdések: