Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányok, ti szoktaátok odaérint...

Lányok, ti szoktaátok odaérinteni a melleteket máshoz?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés, nem azért kérdem, mert valami ilyen fétisem van vagy ilyenek. Csak van egy munkatársam (kb 20 év korkülönbség az ő javára) aki örökké mikor valamit mutatok neki pl a gépnél mögém áll és konkrétan ráhajol a vállamra a mellével. Nyilván alap esetbe férfi vagyok, tök jó meg minden, de annyira kellemetlen, intim ez a dolog szerintem. Ez a lányoknál természetes? Mármint nyilván van olyan szitu, mikor hozzáértek valakihez és a melletek is odanyomódik, de mivel nem járok ebben a cipőben fogalmam nincs mit jelent az ilyen viselkedés. (egyébként nem csak velem csinál így, kb mindenkivel akit megfigyeltem)
2023. máj. 5. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ő olyan. Ha feszélyez akkor mondd neki hogy inkabb ne hajolgasson a nyakadba
2023. máj. 5. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon nem... Még senkihez nem szorult a mellem, ha intéztem valamit.
2023. máj. 5. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Idős nőknek szokása (nem mindnek), akik már egyáltalán nem tekintenek a melleikre úgy, meg mondjuk rád sem gondolnak férfiként. Szóval kb. annyira érdekli őket, mintha simán a válla érne hozzád.
2023. máj. 5. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha szép fiatal nő akkor oké, de ha nem akkor biztos meg mondanám a magamét. Ne zaklasson szexuálisan mert megy a feljelentés.
2023. máj. 5. 12:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért ezt még nem venném szexuális zaklatásnak.
2023. máj. 5. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
De mert ha az én fszom hozzá érne egy nőhöz az zaklatás lenne, akkor ez is az!!!
2023. máj. 5. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Hogy ha van rá lehetőségem akkor elkerülöm hogy a mellem hozzáérjen másokhoz, véletlen megtörténhet néha persze. A vadul gesztikuláló emberektől is tartom a távolságot, mert néha lekönyökölnek😭🤣

Ha zavar akkor mondjuk jelezd neki, nem biztos hogy direkt csinálja. Ha nagy melle van akkor elkerülhetetlen például hogy hozzádnyomódjon, legalábbis akkor ha lehajol a hátad mögött hogy megnézze a monitort. Legközelebb ha meg akarsz neki mutatni valamit akkor gurulj arrébb a székkel, és fordítsd a monitort egy kicsit a másik irányba. Nagy eséllyel melléd fog állni így, és nem mögéd.

2023. máj. 5. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel nagyon pici a mellem így ez eléggé nehéz lenni,mert nem lóg.Egyébként nem szoktam valakihez véletlen odaérinteni vagy neki nyomni.
2023. máj. 5. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!