Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthás kollégádat táppénzre...

Náthás kollégádat táppénzre kényszerítenéd?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 15:40
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
41%
Én oltáspárti voltam és éppen akkor szenvedtem covidban, így nyilván arról beszéltem, hogy mennyire nem olyan mint egy sima megfázás :D
2023. máj. 9. 17:58
 22/39 anonim ***** válasza:
14%

21#

Látszik az oltásellenesek már Rádrepültek és lepontoztak. Én akkor is egyetértek Veled, zöld pipa.

2023. máj. 11. 20:02
 23/39 anonim ***** válasza:
24%

Azért az durva, hogy a 13-asom és a 16-osom 0%-on van. Elég szomorú, ha ennyi ember szerint teljesen helyénvaló, ha valaki 40 fokos lázzal, a lábán alig állva, köhécselve, tüsszögve bemegy dolgozni.

És hiába jön nekem valaki azzal, hogy a tömegközlekedésen is meg lehet fertőződni. Ott csak max. párszor tíz percet töltesz, míg a munkahelyeden 8 órát. Mégis hol nagyobb az esély a fertőződésre, ha beteg ember van a közeledben?

2023. máj. 11. 21:33
 24/39 anonim ***** válasza:
70%

#23.

Nagy szerencse, hogy az emberek többsége szerint NEM helyénvaló otthon maradásra kényszeríteni bárkit is egy kis semmi betegség miatt.

Aki fél, hogy elkapja a náthát, az zárkózzon be saját maga és NE másokra akarja kényszeríteni a nevetséges, hipochonder nézeteit!

2023. máj. 11. 21:42
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
24: Figyu, én írtam a 13-asomban, hogy attól függ, hogy mekkora és milyen nátháról van szó. Ha csak néha köhög egy kicsit meg ektüsszenti magát, esetleg orrot fúj, akkor nyilván nem kell otthonmarasnia. De az megint más, ha láthatólag alig bírja tartani magát, majdnem összeesik, de bejön játszani a munka hősét. Aztán ha baleset éri, meg jönnek a cégnek a kellemetlenségek.
2023. máj. 11. 21:48
 26/39 anonim ***** válasza:
54%
Te el is olvasod, amit írok, vagy csak reflexből nyomod a piros x-et?
2023. máj. 11. 21:53
 27/39 anonim ***** válasza:
72%

#25.

Egy náthától nem esik össze senki. Nagyon sokan még csak nem is tekintik betegségnek a náthát.

Az meg a másik része a dolognak, hogy a legtöbb ember nem fokozottan balesetveszélyes helyen dolgozik.

2023. máj. 11. 21:53
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
27: Pedig én láttam már olyat, hogy valaki prüszkölve, köhögve, szipogva dülöngélve járt, majdhogynem meg kellett támasztania magát.
2023. máj. 11. 21:57
 29/39 anonim ***** válasza:
72%

#28.

Egy náthától nem lehet dülöngélni. Én még soha nem láttam olyat, hogy egy nátha bárkit is akadályozott volna bármiben.

De felőlem te bezárkózhatsz bármivel, ha akarsz, csak más emberekre ne akard ezt a baromságot rákényszeríteni!

2023. máj. 11. 22:02
 30/39 anonim ***** válasza:
21%
29: Kíváncsi lennék, hogy akkor teszerinted melyik betegségek esetén kell otthonmaradni? Alapvetően semelyiknél?
2023. máj. 11. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!