Náthás kollégádat táppénzre kényszerítenéd?
21#
Látszik az oltásellenesek már Rádrepültek és lepontoztak. Én akkor is egyetértek Veled, zöld pipa.
Azért az durva, hogy a 13-asom és a 16-osom 0%-on van. Elég szomorú, ha ennyi ember szerint teljesen helyénvaló, ha valaki 40 fokos lázzal, a lábán alig állva, köhécselve, tüsszögve bemegy dolgozni.
És hiába jön nekem valaki azzal, hogy a tömegközlekedésen is meg lehet fertőződni. Ott csak max. párszor tíz percet töltesz, míg a munkahelyeden 8 órát. Mégis hol nagyobb az esély a fertőződésre, ha beteg ember van a közeledben?
#23.
Nagy szerencse, hogy az emberek többsége szerint NEM helyénvaló otthon maradásra kényszeríteni bárkit is egy kis semmi betegség miatt.
Aki fél, hogy elkapja a náthát, az zárkózzon be saját maga és NE másokra akarja kényszeríteni a nevetséges, hipochonder nézeteit!
#25.
Egy náthától nem esik össze senki. Nagyon sokan még csak nem is tekintik betegségnek a náthát.
Az meg a másik része a dolognak, hogy a legtöbb ember nem fokozottan balesetveszélyes helyen dolgozik.
#28.
Egy náthától nem lehet dülöngélni. Én még soha nem láttam olyat, hogy egy nátha bárkit is akadályozott volna bármiben.
De felőlem te bezárkózhatsz bármivel, ha akarsz, csak más emberekre ne akard ezt a baromságot rákényszeríteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!