Ha a cég teljesen át akarja alakítani a gondolkodásodat, a szemléletedet, rád akar kényszeríteni egy egyenízlést, egyengondolkodást, mit teszel? Azonosulsz vagy ellenállsz?
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 22:11
1/9 anonim válasza:
Ellenállok és lelépek a f aszba. Ha kell, még a főnökkel is szembe megyek és kirúgatom magam, bánom is én. De ha valami nem tetszik, nem fogom követni.
2/9 anonim válasza:
Szóval alattvalót akar nevelni belőled? Megköszönöd és azt mondod, hogy találjanak egy másik hülyét helyetted. És elköszönsz egy Sajnálom magukat-tal!
4/9 anonim válasza:
A gondolkodásod csak akkor változik meg, ha te magad is partner vagy az agymosásban. Addig legfeljebb csak megjátszhatod magad. Mondjuk én ilyen szektás gondolkodású helyről azonnal kilépnék az ajtón.
6/9 Estádio de Felchút válasza:
Pénztől függ.
Ha jól megfizetik, bólogatok én a legnagyobb fäszságokra is.
7/9 anonim válasza:
Egyik sem, azonnal lelépek.
A munkaköröm és amiben jó vagyok gyakorlatilag 100%-ban "think out of the box".
Ha ezt akarnák elvenni nem csak személyesen engem vegzálnának, hanem a munkám veszítené értelmét teljesen, nem lenne értelme maradni.
8/9 anonim válasza:
Rám egy kínai munkáltató az "Azért élsz, hogy dolgozz."-mentalitást akarta kényszeríteni. Ezt hódoltam be, kiléptem a francba,
9/9 anonim válasza:
Kérdező, ez valami Fideszes állami cég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!