Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem akar a szakmájában...

Miért nem akar a szakmájában elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Ismerek egy srácot, aki a munkatársam, elég szar melót csinálunk, de ő azt mondja, hogy ideiglenesen elvan vele, még szereti is valamennyire meg jó a társaság. De egyébként van diplomája, mondta, hogy a szülei követelték ki és az ő kapcsolataik révén benyomták olyan melóba, ami a diplomához kapcsolódik, de otthagyta, mert nem tetszett neki.

Egy korábbi beszélgetésnél azt említette, hogy ő nem zárkózik el a szakmájától, de nem hajlandó olyan munkát csinálni, ahol rosszul érzi magát, pályakezdőként pedig max olyan szakmai melót tudna csinálni,amit utál. De ha más területen amit annyira nem utál szerez munkatapasztalatot, akkor azzal később bekerülhet jobb helyekre is a diplomájával.

2019. júl. 19. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van 2 diplomám, és egyikben sem dolgozom. Tőlem is megkövetelték, de utáltam. Nem bántam meg a döntésem, mert egy olyan helyen dolgozom, ahol nagyon jó a közeg :)
2019. júl. 19. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is van diplomám, mégis buszt vezetek. Az irodai meló nem jött be, vezetni meg imádok, így testhez illőbb munka. 300-400k között ígyis megvan, ha a diplomámban is dolgoznék 500k-nál többet nem kapnék. A különbözet meg nekem nem éri meg azt, hogy egy irodában ücsörögjek.
2019. júl. 19. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is van diplomám, de vagyonőrködök. Jó helyen vagyok, nem alvállalkozónál. Normál munkaidő, magas fizu.

Utáltam irodában dolgozni. Rossz volt a társaság, mindenki kibeszélt mindenkit, áskálódtak. Húzni kellett a munkát látványosan, mert nem sok dolgunk volt. Mindig a nyakamon volt egy főnök. Nyalizni kellett agyba-főbe.

Itt viszont a magam ura vagyok.

Laza, nyugodt munkakör. Nem parancsol senki. A cégvezetőnek felelek csak, ő meg nagyon rendes.

2019. júl. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!