Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthás kollégádat táppénzre...

Náthás kollégádat táppénzre kényszerítenéd?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 15:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Forduljon meg az is a fejedbe, hogy lehet szüksége van a pénzre, táppénz alatt nem kap annyi pénzt.
2023. máj. 4. 21:35
 12/39 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként egy kolléga hogy kényszeríti táppénzre a kollégáját?

Mármint alsóhangon felettesnek kell lennie ehhez:D

2023. máj. 4. 21:51
 13/39 anonim ***** válasza:
32%

Gondolom, úgy érti a kérdező, hogy ha rajtunk múlna, és megtehetnénk, táppénzre kényszerítenénk-e.

Attól függ, mennyire náthás. Ha 40 fokos láza van, és a lábán alig áll, akkor csakugyan nem okos dolog bemenni dolgozni.

2023. máj. 5. 08:16
 14/39 anonim ***** válasza:
17%
Na miért nem hasznos a 13-asom?
2023. máj. 5. 19:24
 15/39 anonim ***** válasza:
86%

Heti négy alkalommal úszni járok. Mindig folyik a taknyom, miután belement a pofámba a klóros víz, és mikor kifújom, mindig megkérdezi valaki, hogy de nem akarok hazamenni, illetve az a valaki láthatóan fél is, és távol marad tőlem. Gondolom, nem akarja elkapni az úszás szeretetét, mert hogy én nem voltam beteg 2012 óta.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem, nem "kényszerítenék" haza egy göthös kollégát, egyrészt nincs meg rá a felhatalmazásom, másrészt és, ha bekapott valamit, akkor mi van? Én már annyi beteg emberrel találkoztam aaz évek során, akiktől nem kaptam el semmit, most plusz egy kit érdekel. Max. ha láthatóan rosszul van, akkor kedvesen megkérdezem, hogy esetleg tudok-e segíteni, vagy ne vigyem-e haza, de ha csak simán megfázott, akkor bánja a tököm.

2023. máj. 5. 23:52
 16/39 anonim ***** válasza:
21%
15: Csakhogy nem mindenkinek működik ugyanúgy az immunrendszere. Valaki szinte sosem kap el senkitől semmit, valaki meg 80-90%-os eséllyel, ha egy totál göthös ember közelében tartózkodik. Ez genetikája válogatja. Nem lehet azt mondani, mint valaki feljebb, hogy szedjél immunerősítőket, és akkor biztos nem fertőz meg a betegen bemenő kolléga.
2023. máj. 6. 06:58
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

A buszon, villamoson, metrón, stb. simán megfertőződhetünk. Én nem csinálok ügyet belőle, ha egy kolléga betegen jön be. Ő tudja, hogy mennyit bír. Még segítek is neki hogy egy kicsit kíméljem. Biztosan nem szórakozásból jön be betegen.

Arra pedig soha nem lennék képes, hogy a főnöknél rinyáljak, hogy "jaj, betegen jött be és megfertőz".

2023. máj. 7. 18:40
 18/39 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az én időmben a nátha nem számított betegségnek. Akkoriban még tisztában voltunk vele, -hogy az immunrendszer nem attól erősödik, ha a széltől is óvod, hanem hogyha minél többféle kórokozóval találkozik.
2023. máj. 8. 14:27
 19/39 anonim válasza:
0%
Az a legjobb, hogy ugyanazt a kretént vélem felfedezni itt is, mint akivel december végén veszekedtem a koronavírusról. Örökké emlékeimben fogsz élni!
2023. máj. 9. 08:57
 20/39 anonim ***** válasza:
44%
19: Milyen irányban veszekedtél?
2023. máj. 9. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!