Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahol keveset fizetnek ott...

Ahol keveset fizetnek ott szerencsétlennek is tartják a dolgozót?

Figyelt kérdés
Ott ahol például 200 ezret fizetnek havonta ott a vezetők,főnökök szerencsétlennek tartják a beosztottjaikat?És azért is használják ki őket mert úgy vannak vele hogy annak a szegény bolondnak úgyis mindegy?

2023. máj. 2. 17:45
1 2
 11/20 anonim válasza:
46%

"Elmegyek egy boltba raktárosnak, kasszásnak betanulok ha kell, építőiparban dolgozok vagy elmegyek biztonsági őrnek, operátornak, takarítónak és még sorolhatnám ezerrel. "

és ezen állások melyike jöhet szóba egy gerincprotézises embernek aki nem emelhet nem hajolhat nem ülhet huzamosan nem járkálhat? Melyik?

2023. máj. 2. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Megfogod magad leteszel egy hr-es képzést aztán home office-os állasokat elkezdesz keresni. Édesanyámat 2x műtötték a gerincére tisztában vagyok vele hogy mekkora fájdalmakkal jár és sajnálom is ami történt veled de mindig van lehetőséged. Nem kell havi 160 ért meggörnyedned. Mellesleg ha ilyen sérülésed van miért nem vagy leszázalékolva?
2023. máj. 2. 19:37
 13/20 anonim válasza:
50%

"lyen sérülésed van miért nem vagy leszázalékolva?“

Hol írtam hogy NEM vagyok? Hol?

csak tudod a leszázalékolás nem ám csak 100%-os lehet ám, lehet 40%-os is... és arra SEMMI sem jár, csak jogosult vagy könnyített rehab jellegű melókra....ami minimálbér +5 ft-ot fizet. és örülhetek hogy tartanak!!

"Megfogod magad leteszel egy hr-es képzést „

Világos. és jóval 50 felettiként csak utánam kapkodnak majd a cégek.... eltaláltam?

Ja és amíg a képzést végzem addig KI TART EL? és MIBŐL fizetem a képzést? A nettó 160ból? És mellette fényevő leszek?

2023. máj. 2. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
Látod ez a baj siránkozni tudsz de az életeddel kezdeni már semmit se mert nem jó a gondolkodás módod. 180 ezer ft egy 3 hónapos hr-es képzés. Részletfizetésre is lehet ám letenni. A kor lényegtelen beadod ha kell 500 céghez úgy is lesz olyan ahova örömmel felvesznek mert nincs olyan hogy nincs. De dolgozz még akkor 10 évet és utána megint csak "örülhetsz" annak a minimális összegű nyugdíjnak. Mellesleg nem hiszem el hogy havi 160 ezerből nem eszel "fényt" ha neked ez jó hogy fillérekből élsz hát legyen én nem tudok mit kezdeni a te életeddel mindenkinek a saját döntése. Elhiszem hogy nehéz meg nem jó betegséggel élni de ez nem mentség arra hogy ne próbálkozhass nincs sehol se leírva hogy neked kötelező annyiért dolgoznod :)
2023. máj. 2. 20:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Közmunkás én is voltam 56.000ft ért 5 évig.
2023. máj. 2. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

"Elmegyek egy boltba raktárosnak, kasszásnak betanulok ha kell, építőiparban dolgozok vagy elmegyek biztonsági őrnek, operátornak, takarítónak és még sorolhatnám"

?????

Ne haragudj, de én Debrecenben élek és itt bolti eladók meg raktárosok és hasonlók nem nagyon keresnek 200 ezer felett, sőt, ismerek én is olyat, aki ennyit sem.

2023. máj. 2. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Debrecenben tudtommal most nyílik az új akkumlátor gyár.. itt a környékünkön a lidl-bs az aldiba a pennybe is 400 ezer ft nettot keresnek a pénztárosok és a raktárosok is napi 7 óra munkával + szombatokkal. A coopban is 240-270 ezer ft a netto pedig az már faluban van. Debrecen Magyarország 2. Legnagyobb városa kötve hiszem hogy mindenhol épp hogy 200 ezret fizetnének. Aki keres az talál :) a környékünkön is van 1-2 gyár,vízmü ahol az emberek épp hogy megkeresik a 200 ezret és ugyebár van olyan aki elmegy annyiért is.
2023. máj. 2. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

"Megfogod magad leteszel egy hr-es képzést aztán home office-os állasokat elkezdesz keresni."

"180 ezer ft egy 3 hónapos hr-es képzés"

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez ennyire egyszerű. Azt állítod, hogy elvégzek egy három hónapos képzést, utána home office-ban dolgozhatok. Ha ez így megy, akkor miért vannak gyári melósok? Azt ne mond, hogy azért, mert lusták végigcsinálni egy három hónapos tanfolyamot. Neked van ismerősöd, vagy bárkid, aki egy ilyen tanfolyammal (+nyelvvizsga és érettségi, mert ezek gondolom kellenek) el tudott helyezkedni home office-ban?

2023. máj. 13. 22:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Van. Előtte 11 évig dolgozott gyárban. Sima érettségije van nyelvvizsga nem kell hozzá. Le rakta és elhelyeszkedett egy cégnél ahol havi 1x kell bemennie a munkahelyére és havi 600-800 ezret kap nettoban. Én is mostmár hr-esként dolgozok de így is 400 ezret kapok. Én nálam nincs home office viszont én osztom be a munkaidőmet a lényeg hogy a heti 40 óra meglegyen 😊
2023. máj. 14. 17:28
 20/20 anonim ***** válasza:
És azt meg tudod osztani, hogy pontosan melyik képzést végezte el?
2023. máj. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!