Egy évben 3 hét távollét tényleg soknak számít?
Figyelt kérdés
Vállalkozónál dolgozom szóval nálunk a fizetett szabadság mint opció nem létezik.(dolgozol kapsz pénzt,nem dolgozol nem.)Nekem ezzel nincs is bajom,fiatal vagyok aki szeretne utazni így bármikor mondhatom hogy nem jönnék 1-2napig.Idén meg is volt az első külföldi repülőutas nyaralásom (7 munkanap maradt ki összvissz)Most viszont van egy másik lehetőségem is szeptemberben amin maga a nyaralás 10 nap 9éjszaka plusz mínusz 1-2 nap, mondjunk 2 hetet rá.Az én főnököm ha el is enged (valószínű)Az ő felettese simán beleszólhat hogy Á-á nem,és akkor ugrik az egész.Erre munkatársam is felhívta a figyelmem hogy lehet nem fogják szívlelni az ötletet.Ezt csak azért találom viccesnek mivel ha valamelyik kolléga nem jön akár 1 hétig mert nincs kedve/beteg semmi reakció de ha valaki pihenne,elutazna akkor mindig jön a szájhúzgálás.Ti hogy gondoljátok? ha szoktatok nyaralni mennyi ideig vagytok távol?2023. máj. 1. 13:45
1/21 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem létezik a fizetett szabadság. De, létezik.
Szerintem keress másik munkahelyet, mert ez kizsákmányolás. Nekem mondana ilyet valaki, hogy nincs fizetett szabadság, bele is állítanám a hátába a lapátot. Mocskos kizsákmányoló vállalkozók.
2/21 anonim válasza:
Te valami időcsapdába kerültél a XIX. században? Vagy hol az istenbe meri ezt megcsinálni egy munkaadó hogy nem ad fizetett szabit? Értem én hogy fiatalként kell a pénz, de az ilyen mocskoknak tényleg csak addig dolgozz amíg nem találsz mást...
3/21 anonim válasza:
Ne vállalj fekete munkát, olyan nincsen, hogy nincs fizetett szabadság.
Ez törvénytelen ahogy a foglalkoztatásod is az.
Legalább a tb-d fizeti a vállalkozó?
5/21 anonim válasza:
Egy percet nem dolgoznék ilyen helyen.
6/21 anonim válasza:
Az ilyen hely egyértelműen red flag, szerintem nem az utazgatás most a "legnagyobb gondod".
7/21 anonim válasza:
Írd már meg melyik ez a vállalkozás, hogy véletlenül se menjen oda senki dolgozni.
8/21 anonim válasza:
Építőipar az ilyen 98%-ban, ezért nem szabad szakmunkásnak menni.
10/21 anonim válasza:
Ti álomvilágban éltek?A magyar építöiparban 90%ban nincs fizetett szabadság,betegszabi stb
Ha mész van pénz ha nem nincs
Ja és általában napi bejelentő a divat vagy azse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!