Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Értelmezhető a kérdés a céges...

Értelmezhető a kérdés a céges szabis kérőlapon? "a szabadság kivételének célja" én nem tudom értelmezni...

Figyelt kérdés
mert kinek mi közte van ahjog mi célból akarom kivenni? pihenés utazás laksáfelújítás vagy ügyintézés -vagy akár a seggem vakarása... kinek mi köze hozzá?
2023. ápr. 15. 10:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, valaki mutasson már nekem egy fotót egy ilyen szabadságkérő lapról, ahol indokot kérnek a szabadságra!
2023. ápr. 15. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem Magyarországon élek, nálunk is van ilyen opció, de nem kötelező használni. Az értelme annyi, hogy ha azt írod, pl lefoglaltal arra az időpontra nyaralast, akkor nagyobb eséllyel kapod meg az adott időpontot, ha többen pályáznak rá, mint az, aki semmit nem írt oda.
2023. ápr. 15. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Balázska, nyugodj meg, a részeg öreg igazgató múlt héten ment nyugdíjba
2023. ápr. 15. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
:)
2023. ápr. 15. 13:09
 15/18 anonim válasza:
27%

"De tényleg, valaki mutasson már nekem egy fotót egy ilyen szabadságkérő lapról, ahol indokot kérnek a szabadságra!"

aki szerint ilyen nincs, az jöjjön már el dolgozni a közszférába.

KH-ban dolgozom, nyilatkozni kell arról hol leszek a szabi alatt, milyen mobilon leszek elérhető (mobilt nem adnák ám hozzá...) és mi a szabadság kivételének célja.

SŐT.

Ha külföldre mennék előztesen írásbnan kéne engedélyt kérnem az osztályvezetőmtől hogy méltóztat-e (saját pénzemen a szabim alatt) elengedni külföldre.

Aki nem hiszi---> szerződjön le egy KH-val (pl )és majd meglátja.

2023. ápr. 15. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Pihenés, ill. ügyintézés.

Ha mókás kedvedben vagy, akkor pedig családalapítás...

2023. ápr. 17. 09:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Munkával össze nem egyeztethető szabadon választott tevékenység.
2023. ápr. 17. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:
15: Még mindig nem láttam fotót.
2023. ápr. 17. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!