Kedvelem mikor az ember kódja lehet csak rajta a beosztáson, de annyi megalázás éri a szorgalmas dolgozót, hogy a gonosz emberek is a jót és megértő személyiséget tudják mutatni “másokra tekintettel”.
2023. ápr. 14. 16:31
3/11 anonim válasza:
2: Hogy mi van??? 😳
2023. ápr. 14. 16:47
4/11 anonim válasza:
Nincs rajta.
A munkáltatódnak köze nincs hozzá, azt mondasz amit akarsz. Ígyis úgyis megkérdezik, hogy mi a bajod. Meg kell indokolni valamivel..
2023. ápr. 14. 17:32
5/11 anonim válasza:
Egészségügyi kórtörténetaz GDPR alá tartozik, tehát nem férhet hozzá a betegen meg a kezelőorvoson kívül senki.
2023. ápr. 14. 18:06
6/11 anonim válasza:
"Ígyis úgyis megkérdezik, hogy mi a bajod. Meg kell indokolni valamivel.."
És?????? Kérdezzék!! tőem is megkérdezték. Válasz: beteg voltam. Erre faggattak : de mi volt a baj? Mondom : nem voltam jól...
nesze nektek. többet nem kérdeztek... ennyi.
MIt kell ezt túlrugózni? Mi bajod volt? beteg voltam. Csá.
2023. ápr. 14. 18:17
7/11 anonim válasza:
4-5: Mondjuk szerintem nem ártana, ha hozzáférhetnének. Egyik ismerősömnek, amikor irodában dolgozott, egyszer a főnökük kerekperec befenyegette őket, hogy Karácsony és Újév között is van munka rendesen, aki akkor beteget mer jelenteni, az el lesz küldve. Aki határozott idejű szerződéssel dolgozik, annak nem lesz meghosszabbítva a lejártakor, aki határozatlannal, annak pedig a táppénz utáni első munkanappal indul a felmondási ideje. (Ismerősöm aztán tényleg lebetegedett, belázasodott, és nem ment 2 napot, mégsem rúgták ki, tehát csak ugatott a kutya, de ez most nem is lényeges.) Na most, az is lehet, hogy valaki mondjuk eltöri a kezét vagy lábát munkába menet. Ha a főnök láthatná igazoltan, hogy mivel van kiírva, akkor talán nem gyanakodna kapásból sumákolásra. Elvégre aki kamubeteget jelent, valószínűleg nem végtagtörésre hivatkozva íratja ki magát.
2023. ápr. 14. 18:29
8/11 anonim válasza:
": Mondjuk szerintem nem ártana, ha hozzáférhetnének."
Oké akkor va egy ajánlatom!! Hozzáférést adok az összes EÜ adatomhoz a főnöknek, HA én is korlátozás nélkül láthatom az övéit..
Jó lesz így ? így korrekt nem? Hát mivel több ő mint én? Semmivel.
2023. ápr. 14. 19:29
9/11 anonim válasza:
Pontosan nem. Van keresőképtelenséget jelző kód, azt fogja látni.
#7: nem biztos, hogy jó ötlet lenne, amilyen vadállat kis- és nagyfőnökök vannak minden szektorban. Például az urológiai műtétről visszatérő kolléga után oda lehet ordítani a folyosón, hogy: "Mi van, Józsikám, levágták, most már ülve hugyozol?". Vagy a meddőségi kivizsgálásra, kezelésre járó nőt még a kezelés korai szakaszában ki lehet rúgni, mert "ha összegyön neki ez a lombik, elmegy itten szűni, három évig othol héderel, utánna meg lépten-nyomon táppénzen lesz a kölökkel, há' néköm ez tiszta ráfizetés".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!