Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Értelmezhető a kérdés a céges...

Értelmezhető a kérdés a céges szabis kérőlapon? "a szabadság kivételének célja" én nem tudom értelmezni...

Figyelt kérdés
mert kinek mi közte van ahjog mi célból akarom kivenni? pihenés utazás laksáfelújítás vagy ügyintézés -vagy akár a seggem vakarása... kinek mi köze hozzá?
2023. ápr. 15. 10:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Én csak annyit írnék oda:

“Privát”

Szóval a végén írtál is oda valamit meg nem is mondtál semmit. Azt csámcsogjon meg statisztikázzon a HR :)

2023. ápr. 15. 10:04
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

Én vmi semmitmondó szöveget írnék be. " A szabadság kivételem célja, hogy helyrajzilag máshol töltsem az időt, mint általában hétfőtől-péntekig, 8-16 ig. :) Vagy: Semmi biztosat nem mondhatok, mivel a szabadságom eltöltésének pontos mibenléte tervezés alatt áll. Mihelyst pontosan kirajzolódik előttem és családom előtt, feltétlen jelezni fogom Önnek.:)

Amúgy meg rájuk b@.znám az ajtót, tudod kivel szórakozzanak!

2023. ápr. 15. 10:19
 3/18 anonim ***** válasza:
67%

Akkor beadnám még 1x. Ha azt is visszadobnák, akkor nyomtatnék 1000 db-ot a cég költségére és naponta 100at beküldenék nekik.

Semmi köze a cégnek, hogy mire veszem ki a szabit.

2023. ápr. 15. 10:19
 4/18 A kérdező kommentje:

"akkor nyomtatnék 1000 db-ot a cég költségére és naponta 100at beküldenék nekik."

na de újra elmondom nem a nyúl viszi a puskát. Ha ki akarod rúgatni magad, annak van környezetbarátabb módja is papírpazarlás nélkül.

2023. ápr. 15. 10:39
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Balu, tegyél már fel egy fotót erről a szabadságkérőlapról!
2023. ápr. 15. 10:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Pár semmitmondó dolog, amivel burkoltan megmondod, hogy privát:

- Családi program.

- Egészségügyi kezelés.

- Orvosi vizsgálat.

- Ha van gyerek, akkor lehet iskolai program, tanulmányi program, stb.

- Hivatalos ügyintézés. (Ha bárki kérdez, akkor lejárt az útleveled, vagy hasonló.)

2023. ápr. 15. 10:46
 7/18 A kérdező kommentje:

Volt egy fickó aki beírta lazán hogy indok: állásinterjú.

és még csak nem is kamuzott mert 1 hétre rá le is lépett.

2023. ápr. 15. 10:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
8- tökös fickó.
2023. ápr. 15. 10:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát úgy könnyű tökösnek lenni ha biztosan va hova menni.... lenne csak abban a szituban hogy max a közmunka várja ha innen elmegy egyből nem lenne tökös
2023. ápr. 15. 10:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi nyaralás, mert onnan nem tudnak visszahívni szabi alatt:)
2023. ápr. 15. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!