Értelmezhető a kérdés a céges szabis kérőlapon? "a szabadság kivételének célja" én nem tudom értelmezni...
Én csak annyit írnék oda:
“Privát”
Szóval a végén írtál is oda valamit meg nem is mondtál semmit. Azt csámcsogjon meg statisztikázzon a HR :)
Én vmi semmitmondó szöveget írnék be. " A szabadság kivételem célja, hogy helyrajzilag máshol töltsem az időt, mint általában hétfőtől-péntekig, 8-16 ig. :) Vagy: Semmi biztosat nem mondhatok, mivel a szabadságom eltöltésének pontos mibenléte tervezés alatt áll. Mihelyst pontosan kirajzolódik előttem és családom előtt, feltétlen jelezni fogom Önnek.:)
Amúgy meg rájuk b@.znám az ajtót, tudod kivel szórakozzanak!
Akkor beadnám még 1x. Ha azt is visszadobnák, akkor nyomtatnék 1000 db-ot a cég költségére és naponta 100at beküldenék nekik.
Semmi köze a cégnek, hogy mire veszem ki a szabit.
"akkor nyomtatnék 1000 db-ot a cég költségére és naponta 100at beküldenék nekik."
na de újra elmondom nem a nyúl viszi a puskát. Ha ki akarod rúgatni magad, annak van környezetbarátabb módja is papírpazarlás nélkül.
Pár semmitmondó dolog, amivel burkoltan megmondod, hogy privát:
- Családi program.
- Egészségügyi kezelés.
- Orvosi vizsgálat.
- Ha van gyerek, akkor lehet iskolai program, tanulmányi program, stb.
- Hivatalos ügyintézés. (Ha bárki kérdez, akkor lejárt az útleveled, vagy hasonló.)
Volt egy fickó aki beírta lazán hogy indok: állásinterjú.
és még csak nem is kamuzott mert 1 hétre rá le is lépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!