Állásinterjún jogom van rákérdezni arra ha 3-5 évvel keresnek embert, de csak a szigorú bérminimumot fizetik, akkor a cég a maga oldaláról mivel hoorálja az elvárt tapasztalataot egy totál pályakezdőhöz képest?
Jogod van.
De miért kellene külön honorálni a tapasztalatot, ha egy kezdő is elég? Hm?
"De miért kellene külön honorálni a tapasztalatot, ha egy kezdő is elég?"
1. 3-5 éves tapasztalattal keresnek embert, ha jól értelmezem a kérdést.
2. Ha kezdő is elég, miért hívnak be tapasztaltabbat? Unatkozik a HR?
"De miért kellene külön honorálni a tapasztalatot, ha egy kezdő is elég"
Hát jó kérdés!! DE AKKOR MIÉRT NEM KEZDŐT KERESNEK azt elárulod nekem? 3-5 év tapasztalat (le van írva....) az mióta kezdő neked?
"2. Ha kezdő is elég, miért hívnak be tapasztaltabbat? Unatkozik a HR?“
mert a tapasztalat a tudás az kell(ene) de megfizetni nem akarják mert ahhoz sóherek.
mint amikor az egybites segg user megveszi az óócccsóó mobilt kínából, és csodálkozik hogy ház ez nem csinál olyan fotókat mint a félmilliós Galaxy vagy iphone.
Hát nem csinál olyat. Azért fél misi az egyik és 50.000 ft a másik....
" de legalább megtudod a választ.“
szerinted értelmes és őszinte választ kapok majd egy számukra kellemetlen kérdésre vagy terelést vagy nyílt visszautasítást (ez van nem kell itt dolgozni)?
Tökmindegy, hogy őszinte választ kapsz-e, de hadd röhögjünk mi is egy jót.
Jaj, hányszor futottam bele, mikor pályakezdőként állást kerestem, aztán ilyen-olyan tapasztalatot vártak el, köszi, na, de ez nekem már nem releváns, most már nem én futok a cégek után, inkább engem szoktak megkeresni, még akkor is, ha éppen nem keresek állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!