Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kellene reagálni erre a...

Hogy kellene reagálni erre a beszólásra?

Figyelt kérdés

Sajnos azzal kezdeném, hogy nincs semmi tartalékom. Párkapcsolatom sem, gazdag szülők és gazdag barátok sem.

1 hónapja vagyok egy munkahelyen, előtte konkrétan úgy éltem fel a tartalékaimat, hogy mire érkezett az első fizetés aznap már 0 forintom volt.

Egy banki háttérmunkának a betanulásánál vagyunk, de nekem ez nagyon nehéz. És ma rossz napot is fogtam ki, meg olyan nyűgös is voltam szóval sokat hibáztam. Aztán egyszer csak beszólt az oktató, hogy Így a takarítónő is megtudná csinálni, ami nem igaz! Ez nagyon sértő.

Igaz nem mindenki előtt mondta, lehet akkor nem is fogtam volna vissza magam.

Mivel a betanítótól függünk aki régen ottvan így a szavára a nagyfőnök is ad, és egy "akurv*anyádat" után egyből elküldtek volna, főleg hogy még új is vagyok meg nem is tudom a dolgokat. Mégis idegesít.

Érdemes lenne keresni másik melót? Csak hogy elmondhassam neki a véleményemet? Nem szeretem az ilyen taknyokat akik egy dologban jók és azt hiszik a másik felett vannak.

2023. ápr. 4. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha letelik a próbaidőd akkor fogj egy felmosót és egy vödröt és nyomd a kezébe.
2023. ápr. 4. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekunk vannak ilyen a tanarodhoz hasonlo fereg ugyfeleink es mi se szolhstunk semmit.
2023. ápr. 4. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
és még csodálkozol miért vagy csóró... hisztizés helyett inkább meg kéne próbálni bentmaradni egy munkahelyen végre, nem felhúzott orral elszaladni az első pillanatban hogy valaki nem nyalja körbe a kis lelkivilágodat... a téged betanítónak meg biztos nem lehet rossz napja, nem elég a saját baja, még valami sértődős kis hülyét is rálőcsölnek aki oda se figyel amit csinál.
2023. ápr. 4. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Ezért tartasz itt! Egy senki vagy! A lehetőségek meg elszalasztod, hisztis vagy és sértődékeny! Te hibáztal nem Hasonló Oktato vagyok más szakmában, de kétszer háromszor szólni szoktunk utána azért én is megmondom keményebben egy kicsit hogy tanuljon belőle az illető és kapja össze magát valaki megsértődik és beszól ez azt jelképezi hogy egyáltalán nincs kitartása és igen másnap ki van rúgva, de van aki pont emiatt kapja össze magát mindenkinek lehet rossz napja! Becsüld meg a munkahelyet pláne a mai világba és legyél sokkal kitartóbb!
2023. ápr. 4. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem így kell tanítani
2023. ápr. 4. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg hisztizni nem kéne. Neki az a dolga, hogy tanitson, amire gondolom adott idő van. Az, hogy te ma nyűgös vagy ,senkit nem érdekel, embereld meg magad, ha kell a meló, ha meg nem, keress mást,ahol tolerálják a picsogást.
2023. ápr. 4. 21:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért vagytok ilyen rosszindulatúak, de nem hisztiztem egy szóval sem. Még azt sem mondhatni, hogy elakadtam. Hanem sokat gondolkoztam a dolgokon mert nem jutottak eszembe. Olyan mintha most ti az utcáról mennétek be egy műtétre az orvos megmutat 2-t, a harmadiknál kezedbe adja a szikét, hogy csináld. És akkor azt mondaná, hogy a takarító jobban műt.

Van ami neki tök egyértelmű, de utcáról bejött embernek nem az!

2023. ápr. 4. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Ne aggódj ezek olyan emberek akik egész életükben ugyanazt csinaljak
2023. ápr. 5. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!