Hogy kellene reagálni erre a beszólásra?
Sajnos azzal kezdeném, hogy nincs semmi tartalékom. Párkapcsolatom sem, gazdag szülők és gazdag barátok sem.
1 hónapja vagyok egy munkahelyen, előtte konkrétan úgy éltem fel a tartalékaimat, hogy mire érkezett az első fizetés aznap már 0 forintom volt.
Egy banki háttérmunkának a betanulásánál vagyunk, de nekem ez nagyon nehéz. És ma rossz napot is fogtam ki, meg olyan nyűgös is voltam szóval sokat hibáztam. Aztán egyszer csak beszólt az oktató, hogy Így a takarítónő is megtudná csinálni, ami nem igaz! Ez nagyon sértő.
Igaz nem mindenki előtt mondta, lehet akkor nem is fogtam volna vissza magam.
Mivel a betanítótól függünk aki régen ottvan így a szavára a nagyfőnök is ad, és egy "akurv*anyádat" után egyből elküldtek volna, főleg hogy még új is vagyok meg nem is tudom a dolgokat. Mégis idegesít.
Érdemes lenne keresni másik melót? Csak hogy elmondhassam neki a véleményemet? Nem szeretem az ilyen taknyokat akik egy dologban jók és azt hiszik a másik felett vannak.
Nem tudom miért vagytok ilyen rosszindulatúak, de nem hisztiztem egy szóval sem. Még azt sem mondhatni, hogy elakadtam. Hanem sokat gondolkoztam a dolgokon mert nem jutottak eszembe. Olyan mintha most ti az utcáról mennétek be egy műtétre az orvos megmutat 2-t, a harmadiknál kezedbe adja a szikét, hogy csináld. És akkor azt mondaná, hogy a takarító jobban műt.
Van ami neki tök egyértelmű, de utcáról bejött embernek nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!