Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyek azok a munkahelyek,...

Melyek azok a munkahelyek, ahol az esetek többségében nincs állásinterjú és önéletrajz sem kell?

Figyelt kérdés
Ezek csak ilyen alacsonyabb képességeket igénylő munakhelyek lehetnek?

2023. márc. 30. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Anno dolgoztam gyárban. Oda is volt interjú.
2023. márc. 30. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Sírásó,hullamosó,boncmester segéd,vágóhíd segédmunkás,krematórium kemence üzemeltető,közmunkás,építőipasi segédmunkás,napszámos munkák mezőgazdaságban.
2023. márc. 30. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahol ismered a jo embereket 😀
2023. márc. 30. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Politikus ott nincs interjú önéletrajz de kell csak hogy nyerj a választáson
2023. márc. 30. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
napszámos földeken, meg ilyen fekete csöves munkàk.
2023. márc. 30. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Miért baj az önéletrajz és az állásinterjú?
2023. márc. 30. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Eletembe 1x kellett oneletrajzzal, interjuval melot keresnem. Azon kivul csak neha felkeresnek melolehetoseggel vagy ha en keresek irok egy koruzit haveroknak a szakmaban. Fel misi alatt nem is melozok. Ehhez azert kelett letenni az asztalra, mazli is kell meg jo kapcsolatteremto kepesseg.
2023. márc. 30. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Pékségbe vettek fel nulla életrajzzal, nulla interjúval. bementem, másnap kezdtem. És 1 nap után megértettem miért vettek fel azonnal oda... 2 napot bírtam el is húztam onnan.

8 órás melót ígért de már az első nap azzal kezdte hogy "ma kicsit tovább kéne maradni" és a 8ból takarítással együtt máris 12 lett, fizetni meg 8at fizetett ki....

na ezért nem kért életrajzot sem..... hetente új ember van ott azóta is látom az új arcokat.... 1 hétig kb.

2023. márc. 31. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

Hozzánk úgy került be új ember, hogy a főnök szólt hogy jönni fog. Nem is volt állás meghirdetve, nem volt interjú nincs egy életrajza semmi se volt, csak itt lett az új ember nagy hirtelen,

Azért halál cinkes ez, mert állami cég és törvény kötelezi a céget az üres álláshely bejelentésére és meghirdetésére a közigállás portálon. És bizony hirdetés az nem volt... na de ha nincs üres álláshely (hiszen ha lenne, hirdetés is lenne) akkor hova jött az új ember?

Az üres álláshelyekről heti szinten statisztikai jelentés megy és ki is ment: nulla üres álláshely. Hát akkor az új ember a nulla helyre jött. Elvégre maga a fickó is egy nagy nulla, a 42 évével és mellé a 8 általánosával.

2023. márc. 31. 08:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
8-as, én 17 évesen, nyári diákmunkával jártam így, strandi büfé, egyre korábban gyere, aztán az lett, hogy reggeltől estig legyek… én se voltam ott sokat.
2023. márc. 31. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!