Milyen indokkal szoktatok elkéredzkedni a munkahelyetekről, vagy szabadságot kivenni, ha állásinterjúra mentek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 18:04
2/8 anonim válasza:
Szimplán csak szabit kérek. Ha kérdezik, hivatalosan ügyek intézese és egy kis pihenés.
3/8 anonim válasza:
Azzal az indokkal hogy van X mennyiségű szabadságom amit jogom van kivenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, de normál esetben is el szoktam mondani, hogy miért megyek szabira. Vagyok olyan jó kapcsolatban a főnökkel és a kollégákkal is.
2022. máj. 1. 19:48
5/8 anonim válasza:
A hivatalos ügyek intézése szerintem elég nyerő indok, valószínűleg nem fognak rákérdezni, hogy de pontosan most a bíróságra mész tanúskodni vagy a kocsidat viszed műszakira, ha te nem fejted ki.
De ha ennyire bele akarnak mászni, akkor bemondasz valami kamut, a lejárt és a pandémia miatt még nem meghosszabított igazolvány miatti ügyintézés pl szerintem szezonálisan kifejezetten hihető :D
6/8 anonim válasza:
Elkérni magam úgy, hogy megmondom, elintézni való ügyem lesz. Szabadságot nem indoklom, csak kiveszem.
7/8 anonim válasza:
Én eddig sikeresen olyan időpontban voltam interjúkon, amikor épp nem dogoztam szabadság, munka után, előtt. Egyébként a szabadságot nem kell megindokolni. Ügyintézés, kész
8/8 anonim válasza:
Sosem szoktam megindokolni a szabimat.
Max. annyit mondanék, hogy dolgom van.
Ez bármi lehet kezdve attól, hogy apámnak segítek a kertben, az autót viszem valahová vagy pont állásinterjúra megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!