Mik azok a “red flagek”, amik előre jelzik egy állásinterjún, hogy kellemetlen lesz az adott helyen dolgozni?
21 éves egyetemista lány vagyok, fél évvel ezelőtt volt egy nagyon negatív munkahelyi tapasztalatom, (vendéglátásban, a potenciális új munkahelyem is ilyen lenne) ami eléggé padlóra tette a motivációmat a munkakeresés terén. (Nagyon szerencsés helyzetben vagyok, és támogatnak a szüleim, ezért volt lehetőségem ennyi szünetet tartani.) Megyek majd jövő héten egy interjúra, és már magamban összeszedtem nagyjából, hogy mire fogok figyelni, de úgy érzem, nagyon szívesen meghallgatnám nálam sokkal rutinosabb emberek tapasztalatait.
Mik azok a jelek, amikre nagyon figyeltek egy interjún, mert arról árulkodnak, hogy nem lesz nektek megfelelő a munkahely? Volt olyan, hogy később jöttetek rá, hogy “na igen, ez és az miatt már az interjún tudnom kellett volna, hogy nem jó ez a meló”?
Esetleg ha megkérdezik, van-e kérdésem, miket lenne érdemes kérdezni?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!