Elküldhetnek a munkahelyről, ha kiderül a múltam?
Figyelt kérdés
Felvettek egy új munkahelyre, gyakorlatilag a főnök beszélt rá, hogy őt válasszam. (Több helyre is felvettek volna.) Ez azt jelenti, hogy visszatértem a szűkebb hazámba, ahol viszont évekkel ezelőtt több botrányba is belekeveredtem, teljesen más szakterületen. Sajnos nagyon buta voltam, kiálltam másokért, illetve akaratomon kívül elvittem balhékat. Próbáltak feljelentgetni, de ezek az eljárások gyorsan lezárultak, mert nem követtem el bűncselekményeket. Nagyon félek, hogy a jelenlegi munkáltatóm tudomást szerez ezekről, és elküld.Rengeteget szorongok emiatt.2023. márc. 28. 20:59
1/8 anonim 

válasza:

Nem valószínű, bár nem sok derült ki ebből.
2/8 anonim 

válasza:

Max erkölcsit szoktak kérni protokoll. Az meg tiszta.
A szóbeszédre nem szoktak adni
3/8 A kérdező kommentje:
Azzal nincs probléma. Sajnos felénk könnyű elintézni valakit.
2023. márc. 28. 21:08
6/8 anonim 

válasza:

Tehát kirúgnának, mert korábban nem követtél el bűncselekményt még? Mi van?? 😅 ezt írtad.
7/8 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy nem követtem el bűncselekményt, de nagyon besároztak.
2023. márc. 29. 07:27
8/8 LadyDimitrescu válasza:
Papíron tehát semmit nem csináltál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!