Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már hogy nem te kaptál...

Volt már hogy nem te kaptál meg előléptetést?

Figyelt kérdés

Egy élelmiszerüzletben dolgozom két éve. A boltvezető nemrég mondott fel egyik pillanatról a másikra. Helyettes nem volt, ezért a kollégám lett most a főnök. És ez engem kicsit frusztrált, mivel ő soha nem akarta ezt csinálni, én meg vágytam rá már régóta.

Az üzletnek a székhelye a szomszéd városban van, tehát az ottaniak hozták meg a döntést. Ez a legbosszantóbb az egészben. Nem tudom hogy tudnám ezt megemészteni.

2023. márc. 26. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Volt már persze, nem egy cég szeret ilyennel hitegetni sajnos
2023. márc. 27. 07:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy te vágytál volna előléptetésre pont teljesen lényegtelen atekintetben, hogy ki kapja a pozíciót
2023. márc. 27. 10:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogyha a kollégád nem akarja ezt csinálni, akkor miért nem nyitjátok ki a szátokat, hogy ő nem akarja ezt csinálni, te meg igen, és szeretnétek, ha átgondolnák a döntésüket, mert most mindketten elégedetlenek vagytok?!

Mi a fenét veszíthetnétek?

2023. márc. 29. 09:36
 14/22 A kérdező kommentje:
Mivel a vezetőség úgy gondolja, hogy ő sokkal jobban tudná ezeket a feladatokat elvégezni. Tehát ő szólt többször is nem szeretné, de mégsem hallgatták meg.
2023. márc. 29. 10:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatta volna, hogy nem vállalja az előléptetést, nyilván nem rúgják ki.

Egyébként nem lehet, hogy tényleg alkalmasabb?

2023. márc. 29. 10:48
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

Vagy úgy gondolja a vezetőség, hogy vele jobban tudnak kapcsolatot tartani, benne jobban megbíznak, stb.

Lehet, hogy neked csak az egod nagy, és uralkodni akarsz, de a vezetőségnek azt is néznie kell, hogy a többi dolgozóval is jól kijöjjön a főnök, mert különben tömegével mennek el, ha a helyi főnök patkány, és ez nekik nem hiányzik.

2023. márc. 29. 10:50
 17/22 A kérdező kommentje:

Először is én mindenkivel jól kijövök, nem cseszegetek másokat, rendesen viselkedek, ez biztos. Tehát ez a veszély nem valós.

10:48-jópárszor mondta hogy ő nem akarja ezt csinálni, de nem jelent nekik ez semmit.

2023. márc. 29. 11:18
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Akkor ez van. Ha gondolod, menj máshova, ha úgy érzed, hogy ott majd jobban megbecsülnek, és több lehetőséged van, de morogni nincs értelme.
2023. márc. 29. 11:21
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
#17: Aki mindenkivel smúzol, simulékony, és nem tud erélyesen fellépni az nem alkalmas vezetőnek. Ezt láthatták benned is. Egyébként adtál annak hangot, hogy szeretnél előrelépni, vagy csak vártad, hogy hátha téged találnak meg?
2023. márc. 29. 11:52
 20/22 anonim ***** válasza:

#19 én is erre gondoltam.

Sok cégnél eleve hébe - hóba van erről elbeszélgetés, hogy mik a munkavállaló céljai, mit szeretne elérni stb.

Kérdező,ha nem változik a helyzet és nem tudod megemészteni a dolgot, akkor vagy maradsz és elviseled vagy keresel mást.Nekem volt kollégám,akit sosem léptettek elő, mindig mások kapták meg az új pozit, pedig tényleg ő volt a legjobb és még így se. Ő fogta magát és átment másik csapatba.

2023. márc. 29. 17:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!