Volt már hogy nem te kaptál meg előléptetést?
Egy élelmiszerüzletben dolgozom két éve. A boltvezető nemrég mondott fel egyik pillanatról a másikra. Helyettes nem volt, ezért a kollégám lett most a főnök. És ez engem kicsit frusztrált, mivel ő soha nem akarta ezt csinálni, én meg vágytam rá már régóta.
Az üzletnek a székhelye a szomszéd városban van, tehát az ottaniak hozták meg a döntést. Ez a legbosszantóbb az egészben. Nem tudom hogy tudnám ezt megemészteni.
Én csak azt nem értem, hogyha a kollégád nem akarja ezt csinálni, akkor miért nem nyitjátok ki a szátokat, hogy ő nem akarja ezt csinálni, te meg igen, és szeretnétek, ha átgondolnák a döntésüket, mert most mindketten elégedetlenek vagytok?!
Mi a fenét veszíthetnétek?
Mondhatta volna, hogy nem vállalja az előléptetést, nyilván nem rúgják ki.
Egyébként nem lehet, hogy tényleg alkalmasabb?
Vagy úgy gondolja a vezetőség, hogy vele jobban tudnak kapcsolatot tartani, benne jobban megbíznak, stb.
Lehet, hogy neked csak az egod nagy, és uralkodni akarsz, de a vezetőségnek azt is néznie kell, hogy a többi dolgozóval is jól kijöjjön a főnök, mert különben tömegével mennek el, ha a helyi főnök patkány, és ez nekik nem hiányzik.
Először is én mindenkivel jól kijövök, nem cseszegetek másokat, rendesen viselkedek, ez biztos. Tehát ez a veszély nem valós.
10:48-jópárszor mondta hogy ő nem akarja ezt csinálni, de nem jelent nekik ez semmit.
#19 én is erre gondoltam.
Sok cégnél eleve hébe - hóba van erről elbeszélgetés, hogy mik a munkavállaló céljai, mit szeretne elérni stb.
Kérdező,ha nem változik a helyzet és nem tudod megemészteni a dolgot, akkor vagy maradsz és elviseled vagy keresel mást.Nekem volt kollégám,akit sosem léptettek elő, mindig mások kapták meg az új pozit, pedig tényleg ő volt a legjobb és még így se. Ő fogta magát és átment másik csapatba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!