Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az a pont, ahol érdemes...

Mi az a pont, ahol érdemes lesz új diákmunkát keresnem?

Figyelt kérdés

Most dolgozom először egyetem mellett(diákszövetkezeten keresztül), igazából ez az első munkahelyem.

Amióta dolgozom, már harmadjára mondták le a műszakomat. Amivel semmi baj nem lenne, de pénteken volt az első napom(szombaton és vasárnap is mentem volna, pénteken a délutáni műszak közben küldtek ki köremailt, hogy hétvégi műszakok sztornó mindenkinek). Ma is lett volna egy 2 és fél órás műszak(nem belekötni, "esti" műszaknak, egy két és fél órás késődélutáni idősávot neveznek), erre kezdés előtt másfél órával köremail, hogy ja, nem.

Annyira nem vagyok rászorulva arra, hogy mindenképp legyen munkám most suli mellett, nem a megélhetésem múlik azon, ha kevesebbet keresek azért, mert random elmaradnak a műszakok. Igazából csak a kis egyéb dolgaimra szeretnék több pénzt. A munka maga tetszik, nem volt gyalázatosan rossz az első napom, meg elég rugalmas az órarendhez. De azért az se állapot, ha folyamatosan ez lesz, hogy utolsó pillanatokban lemondják a műszakokat.

ma 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
36%
Most van az a pont.
ma 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Valóban ez az a pont. Ez így komolytalan is, és el is veszi az időd olyan tekintetben, hogy lehet, találtál volna közben egy olyan helyet, ahol dolgozhatnál is már, ahol nem mondják le (utolsó pillanatban) az egészet.
ma 17:23
 3/3 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok, kellemetlen lenne ugyanannál a diákszövetkezetnél keresni mást, mint akik ide "közvetítettek"? Mármint ilyen rövid idő után nem gáz elégedetlenkedni?
ma 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!