Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvállalnátok így ezt a munkát?

Elvállalnátok így ezt a munkát?

Figyelt kérdés
Állásajánlatot kaptam az Iváncsai akkumulátorgyárba IT-s programozói melóba (30 km-re délre lakom tőle). Már az furcsa, hogy interjúzni Komáromba kéne mennem, ami egy szolid oda-vissza 7 órás út vonattal. Ezután ha sikerül az interjú, akkor 3 hónapig minden nap felkéne járni Komáromba (céges busszal) betanulni és csak 3 hónap után kezdhetnék ténylegesen Iváncsán. Szerintem ez az utaztatás káosz és teljesen elvenné a szabadidőm nagyrészét.

2023. márc. 23. 16:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

28-as vagyok: apám ez nem az egyetem, nem fogsz tudni puskázni, csalni ha konkrét programozási feladatot vagy problémamegoldást kérnek ott prompt az interjún. Gondolom a 400 elutasítás túlzás (ennyi helyre be sem hívtak, hiába küldted be az önéletrajzod vagy hogy kell ezt érteni?), de szoftverfejlesztő/mérnök vagy hasonló munkakörbe jó eséllyel be sem fognak hívni, ha azt látják, hogy 23 évesen nincs egy csomó projekted, gyakorlatod stb. felsorolva az önéletrajzodban.

Szoftvertesztelő vagy rendszergazda irányba menj inkább ha már mindenképpen ezt az 5 évet akarod kamatoztatni valahogyan, de még úgy is hogy a gugli a jó barátod ezeken a területeken egyszerűen muszáj valamennyi gyakorlati tudást összeszedned. Őszintén szólva rendkívül irritáló a hozzáállásod - ha ebből egy kicsi is átmegy az interjúkon, akkor ne csodálkozz, hogy el fognak sorban hajtani.

2023. márc. 30. 17:17
 32/38 A kérdező kommentje:

30: Alvás? Azért fizetnek? Máshoz nincs kedvem, mindent utálok. Na jó, ez nem teljesen igaz, érdekel a politika, nyelvek, történelem, földrajz. Ezekből kétlábon járó lexikon vagyok. De ezek ilyen idilli állapotban vannak nálam, amint elkezdeném tanulni őket egyetemen vagy iskolában, biztos hogy megutálnám. Máshogy pedig ezekből nem kap az ember munkát.

Próbáltam 2015 óta youtube videós, twitch streamer, influenszer lenni, de nem jött össze. Ezt még szívesen csinálnám.

De legszívesebben csak meghalnék, nincs motivációm semmihez.

2023. márc. 30. 17:25
 33/38 A kérdező kommentje:

31: Nem túlzás. 400 helyre beadtam és vagy semmibe vettek, vagy jött az email, hogy bocsánat de nem megyünk tovább a jelentkezéssel. Igen, nem hívtak be.

Tesztelői és üzemeltetői munkákra hívtak eddig csak be interjúra, de sajnos mindig elbuktam. Rendszergazdai munkákra nem volt szerencsém interjúzni.

De már nem érdekel őszintén. Készülök az örök hajléktalanságra és a gyors halálra.

2023. márc. 30. 17:29
 34/38 anonim ***** válasza:

Próbáltam 2015 óta youtube videós, twitch streamer, influenszer lenni, de nem jött össze.

Azóta eltelt több mint 7 év, ennyi idő alatt minimum több tízezer követődnek kellene lennie, ha ez nem jött össze akkor ezt nem érdemes tovább erőltetni mert csak az időd megy vele, igazából ha akarod akkor hobbiként csinálhatod tovább.

YouTuben már eléggé telített a piac, ezért már sokkal nehezebb egy sikeres youtube csatornát csinálni.

Inkább kezdj bele valami másba, nézz szét mi érdekel aztán hajrá.

2023. márc. 31. 16:54
 35/38 A kérdező kommentje:
Jó hát de milyen "karrier" volt. Elkezdtem A játékkal játszani, hirtelen lett 800 követőm, meg átlag 200 nézőm. Majd teljesen kiégtem a rák communitytől és a rák játéktól, úgyhogy elmentem B, C, D, E játékra, átlag 0-1 nézővel. Semmi áron nem akarok A játékra visszamenni, most F játékkal próbálkozom 2 éve, átlag 0-5 néző között. Tehűt lényegében a mostani dolgot még csak 2 éve próbálom.
2023. márc. 31. 22:45
 36/38 anonim ***** válasza:
Eléggé telített a YouTube és a játék piac is, inkább tanulj ki valami mást, mellette azért melózz valamit legalább részmunkaidőben.
2023. ápr. 1. 00:45
 37/38 A kérdező kommentje:
Könnyű ezt mondani... Nem akarom feladni a streamelést, bármikor bejöhet, meg az egész fiatalkorom rá ment.
2023. ápr. 1. 01:11
 38/38 anonim ***** válasza:
Akkor csináld azt amit jónak látsz, sokan a saját hibájukból tudnak csak tanulni talán.
2023. ápr. 5. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!