24/48as munkát elvállalnál ha nem lenne nehéz?
Nem!
Igy tul sok ora jon ki havonta, amit nem fizetnek valami magas oraberben.
Kozel 10 evet dolgoztam 24/72 beosztasban, ha 24/48-azni kellett, a plusz orakat mindig hozzaadtak a szabihoz.
Nem mindegy, mit, ill. hol.
Egy portás állás betöltése nem egy komoly karrier, de egy szabolcsi kisvárosban akár főnyeremény is lehet, - ahol 20 emberből 18 munka nélkül "hempereg az utcán". Viszonylag nyugodt munkakör és a 24/48-as munkarend egy eléggé rendszeresnek tekinthető életvitelt ígér. Ellenben ezek ellenére sem ajánlható egy olyan embernek, aki nem elég kreatív abban, hogy a feladatainak teljesítésével párhuzamban, miként, ill. mit tud kezdeni a fennmaradó munkaidejével, - tévhit, hogy a monotonitás elviseléséhez, helyén kezeléséhez nem kell "adottság"! -Nem sok ember képes úgy kezelni a monotonitást, hogy ne őrüljön bele vagy ne égjen ki záros határidőn kívül!
Dolgoztam hasonló munkakörben, - tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mikről irkáltam itt a fentiekben!
Budapest viszont egy olyan környezet, ahol jobban érdemes megfontolni, hogy mit kínálnak egy ilyen munkáért, - pl. 170 ezer forint "munkabér" még arra sem elég Budapesten, hogy felköthesse magát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!