Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvállalnátok így ezt a munkát?

Elvállalnátok így ezt a munkát?

Figyelt kérdés
Állásajánlatot kaptam az Iváncsai akkumulátorgyárba IT-s programozói melóba (30 km-re délre lakom tőle). Már az furcsa, hogy interjúzni Komáromba kéne mennem, ami egy szolid oda-vissza 7 órás út vonattal. Ezután ha sikerül az interjú, akkor 3 hónapig minden nap felkéne járni Komáromba (céges busszal) betanulni és csak 3 hónap után kezdhetnék ténylegesen Iváncsán. Szerintem ez az utaztatás káosz és teljesen elvenné a szabadidőm nagyrészét.

2023. márc. 23. 16:47
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

7-es: Nem számít bele.

8-as: Bruttó 350-400 között láttam másokat, akik hasonlóan pályakezdők. De nálunk még nem volt szó pénzről egyáltalán.

2023. márc. 23. 17:25
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
#11 a 8-as vagyok, hát annyiért biztos nem csinálnám.
2023. márc. 23. 17:27
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálnám. Találsz közelebb is biztosan.
2023. márc. 23. 17:29
 14/38 anonim ***** válasza:
95%
Ahh ennyiert tutinem. Ha jol fizetne megszallnek addig Komaromba vhol, de igy eselytelen
2023. márc. 23. 17:39
 15/38 anonim ***** válasza:
81%

11#

Én jelenleg még diákmunkában kapok nettó 410 ezret. Hivatalosan nem full home office, de nagyon ritkán megyek be és technikailag nem köteleznek a bemenetelre. Most is amikor bent voltam, mert már cikinek éreztem, hogy nagyon rég jártam az irodában. Senki sem volt bent, akivel együtt dolgozom.

Csak diákmunkában vagyok, tehát az én munkám kevesebbett ér, mint egy főállású emberé. Meg persze tradícionálisan is szeretnek ezzel az indokkal kevesebbet fizetni.

Viszont egyik szaktársam, aki már főállásban dolgozik. Br 750-et kapott úgy, hogy még nincs meg a diplomája és 0 tapasztalata van adott területen.

Ezt csak azért írom ide, mert ez a br 350-400 nagyon rossz kezdő fizetésnek hangzik és ezt inkább duplázd meg, amikor a bérről tárgyaltok.

A másik, hogy kb mindenhol alap a home office, így azért elég sokat kéne fizetni, hogy napi 7 órát utazzon bárki is programozóként. Meg persze abszolút felesleges ebben a helyzetben.

A helyedben már most abba hagynám az interjút és keresnék egy normálisabb céget.

2023. márc. 23. 17:54
 16/38 anonim ***** válasza:
87%
ITsok nem tudják megoldani a ho-ban való betanítást? Én biztos nem utaznék ennyit? legfeljebb ha 7 számjegyű a fizetésem és nem 1essel kezdődik
2023. márc. 23. 18:05
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Be se tudsz érni, mert olyan korán nem megy vonat szerintem. Hajnali 2-kor kell kelned, hogy 3-4 kor elindulj hogy 8-ra beérj (ha 8 a kezdés). Fél 5-5 ig dolgozol. Ha azonnal munka után indul a járat (ami nem biztos). 8-ra hazaérsz és ott már muszáj azonnal feküdnöd mert ugye 2 kor kelsz.

Esélytelen.

2023. márc. 23. 18:38
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Szállás nélkül ezt az egész utazgatósdit nem fogod bírni több hónapig, meg lehet próbálni és saját magond tapasztalhatod meg ezt az egészet.
2023. márc. 23. 19:42
 19/38 anonim ***** válasza:
95%
8ora melo+7ora utazas+8ora alvas+min fel-fel ora reggeli es esti rutin... Ha semmi mast nem csinalsz es minden tokeletesen megy akkor pont belefersz 24 oraba napi max 12ezer nettoert 😅😂
2023. márc. 23. 20:27
 20/38 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy miért nem full home office a betanulás ha már helyben nem lehet. Lehet jövőhéten felhívom őket, hogy hagyjuk az egészet, nem utazom az interjúra.
2023. márc. 23. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!