Elvállalnátok így ezt a munkát?
7-es: Nem számít bele.
8-as: Bruttó 350-400 között láttam másokat, akik hasonlóan pályakezdők. De nálunk még nem volt szó pénzről egyáltalán.
11#
Én jelenleg még diákmunkában kapok nettó 410 ezret. Hivatalosan nem full home office, de nagyon ritkán megyek be és technikailag nem köteleznek a bemenetelre. Most is amikor bent voltam, mert már cikinek éreztem, hogy nagyon rég jártam az irodában. Senki sem volt bent, akivel együtt dolgozom.
Csak diákmunkában vagyok, tehát az én munkám kevesebbett ér, mint egy főállású emberé. Meg persze tradícionálisan is szeretnek ezzel az indokkal kevesebbet fizetni.
Viszont egyik szaktársam, aki már főállásban dolgozik. Br 750-et kapott úgy, hogy még nincs meg a diplomája és 0 tapasztalata van adott területen.
Ezt csak azért írom ide, mert ez a br 350-400 nagyon rossz kezdő fizetésnek hangzik és ezt inkább duplázd meg, amikor a bérről tárgyaltok.
A másik, hogy kb mindenhol alap a home office, így azért elég sokat kéne fizetni, hogy napi 7 órát utazzon bárki is programozóként. Meg persze abszolút felesleges ebben a helyzetben.
A helyedben már most abba hagynám az interjút és keresnék egy normálisabb céget.
Be se tudsz érni, mert olyan korán nem megy vonat szerintem. Hajnali 2-kor kell kelned, hogy 3-4 kor elindulj hogy 8-ra beérj (ha 8 a kezdés). Fél 5-5 ig dolgozol. Ha azonnal munka után indul a járat (ami nem biztos). 8-ra hazaérsz és ott már muszáj azonnal feküdnöd mert ugye 2 kor kelsz.
Esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!