Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan,aki abbahagyta...

Van itt olyan,aki abbahagyta a vendéglátást,mit csináltatok utána?

Figyelt kérdés

És hogy éreztétek magatokat utána,megbántátok esetleg vagy a legjobb döntés volt?

Huszonközepe srác vagyok,még csak 5 éve dolgozom benne,magát a főzést szeretem,de elegem van az állandó 13-14 órázásból,csak aludni jár haza az ember szinte,sok hétvége stb..

2023. márc. 22. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
A vendéglátás abbahagyása utána sajnos megvakultam, így már nem látom a vendéget.
2023. márc. 22. 23:43
 2/5 anonim válasza:
90%
Visszaültem az iskolapadba, majd egy teljesen más szakmában kezdtem el dolgozni.
2023. márc. 22. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Abbahagytam aztan visszamentem. Sajna nem mindegy, hogy 3 vagy 600 a fizu.. Amugy 5x8ba se voltam tul sokkal produktivabb munkan kivul.. Meg 5x felkelni koran 🤮 Inkabb 3-4nap telibe es ugyanennyi szabad.
2023. márc. 23. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Rendet raktam utánuk, - miután elmentek - és folyt tovább az élet.
2023. márc. 23. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, milyen személyiséggel bírsz, milyen egyéb céléjaid vannak az életben. Egy sráccal nagyon jóban lettem az egyik munkahelyemen, ő azért hagyta abba, mert családot akart alapítani, és szeretett volna részt venni a gyereke nevelésében, amit viszonylag nehéz összeegyeztetni a heti 60 órával. Programozónak képezte át magát, az átmeneti időszakban, amíg meg nem szerezte a diplomáját, egy multi irodáján dolgozott adatrögzítőként.

Nekem a covid tette be a kaput, megpróbáltam én is elmenni irodára dolgozni, de nem bírtam sokáig, egyrészt hiányzott a pörgés, utáltam az ülőmunkát, unatkoztam, és hiányoztak az emberek, meg amiket képesek voltak alkotni néha :D Jelenleg turizmusban dolgozom.

2023. márc. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!