Van itt olyan,aki abbahagyta a vendéglátást,mit csináltatok utána?
És hogy éreztétek magatokat utána,megbántátok esetleg vagy a legjobb döntés volt?
Huszonközepe srác vagyok,még csak 5 éve dolgozom benne,magát a főzést szeretem,de elegem van az állandó 13-14 órázásból,csak aludni jár haza az ember szinte,sok hétvége stb..
Az sem mindegy, milyen személyiséggel bírsz, milyen egyéb céléjaid vannak az életben. Egy sráccal nagyon jóban lettem az egyik munkahelyemen, ő azért hagyta abba, mert családot akart alapítani, és szeretett volna részt venni a gyereke nevelésében, amit viszonylag nehéz összeegyeztetni a heti 60 órával. Programozónak képezte át magát, az átmeneti időszakban, amíg meg nem szerezte a diplomáját, egy multi irodáján dolgozott adatrögzítőként.
Nekem a covid tette be a kaput, megpróbáltam én is elmenni irodára dolgozni, de nem bírtam sokáig, egyrészt hiányzott a pörgés, utáltam az ülőmunkát, unatkoztam, és hiányoztak az emberek, meg amiket képesek voltak alkotni néha :D Jelenleg turizmusban dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!