Ha egy főnök fejlődést tudott felmutatni a pályafutása alatt, de rengeteget szenvedtek az emberek az irányítása alatt, meg utána is, mert hiába dolgoztak keményen, nem becsülte őket, a gyerekével csak ő jelenik meg az óvodában, akkor ez jót jelent?
Rébuszokban beszélsz. Ha nem tudsz megfogalmazni egy normális kérdést rébuszok nélkül akkor nagy a baj.
Mit értesz az alatt hogy rengeteget szenvedtek az emberek? Azt sem értem hogy az oviban csak a főnök gyereke jelent meg.
Ne haragudj de az értelmetlen zagyvaságaid alapján nem lehet normális választ adni a kérdésedre.
Így látatlanban nekem az jön le, hogy van egy főnök aki keményen dolgoztatja az alkalmazottjait és te egy sértett alkalmazott vagy aki nem dolgozik jól és most a neten keresi az igazát.
Próbálom a Te stílusodban megfogalmazni a válaszom:
Mondják az emberek, hogy a munkahelyen van egy főnök aki szigorú de igazságos és szereti gyerekeket. Ezt főnököt a neten mindig zaklatja a rébuszos kérdező akinek évente 365 napon keresztül vannak fura agymenései. Vajon ez a megkeseredett kérdező karácsonykor azért van egyedül mert egy kibírhatatlan perszóna? Állításom azért igaz mert a kettő prímszám és páros és nem tudok most többet ilyen zavarosan írni.
A főnököd egy angyal, Te meg a pokolra jutsz, ha rébuszokban beszélsz. Ezt a hangok mondták nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!