Nincs, aki betanítson, magamnak kell, utàna meg lecsesznek?
Nálam is ez van
Ha meg nem lesz meg a munka kirugnak.
Nekem sem adták át anno a munkakört. Egyáltalán nem. (Számviteli csoportvezetőnek vettek fel). 1 hónap után eljöttem, még próbaidőn belül.
NEM a te kudarcod, hogy nem adják át a munkakört.
Az a durva, hogy pl. diplomás melóm volt, első nap egyedül hagytak. Rájöttem sok mindenre, mert már dolgoztam ebben a munkakörben. De most fél éve betanított melót végzek Ausztriában és mindig bíztatnak, hogy kérdezzek bátran. Őrület.
Szerintem ha nincs 1 normális segítőkész kolléga, hagyd ott őket.
Fura, hogy érkezett veled kapcsolatban negatív komment, miközben egyértelmű, hogy nem te vagy a hibás. Nem úgy működik egyik munkahely sem, hogy na, ezt biztos tanultad a suliban, úgyhogy megy már első nap megmutatás nélkül, meg hasonló területen dolgoztál előtte, akkor hajrá, oldd meg. Nem. Mindig mindent meg kell mutatni, be kell tanítani. Akkor lennél szuperhős, ha tudnád magadtól is :D De honnan tudhatnád? Felvesznek egy új embert, de nem tudnak intézni valakit, aki megmutatja neki, mit hogy kell? Normális helyen van betanítás. Az én munkahelyemen 3 hónap volt egy mentor segítségével. Lehet ennyi nálatok nem kell, de pár hét biztosan. Én a helyedben lelépnék és keresnék normális helyet (van ilyen sok).
Egyszer velem is volt ilyen. Hárman voltunk újak. Tudták már 3 hete, hogy megyünk, de az első napunkon kb meglepődtek, hogy ma érkezünk, nem voltak felkészülve. Nem volt számítógépünk és belépő kártyánk. Egy hétig az irattárban segítettünk meg szabályzatokat olvastunk, hogy legyen mit csinálni. Utána tanítottak egyetlen dolgot. Ennyi. Azt meg tudtuk csinálni. Én hozzá voltam szokva ahhoz, hogy nem kell a "tanárnéninek" kuncsorogni, hogy tanítson, hanem nekik van egy jól bevált betanítási rendszerük, majd ők jönnek, ha újat akarnak mutatni. Nem jöttek. Én sem mentem. Inkább felmondtam, mert ők azt várták volna, hogy én menjek, ha tanulni akarok újat, szerintem meg ez gáz, soha egyik munkahelyemen nem volt ilyen. Alkalmazott vagy, a felettesed gondoskodjon a betanításról és a feladatról. Az a vállalkozó, aki keresi a munkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!