Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen toaletten kétszer...

Munkahelyen toaletten kétszer rádkopognak, nem bunkóság?

Figyelt kérdés

Bent ültem a wc-n, hallottam hogy egyik kolléganőm közelít, majd kopog, felelek, hogy "foglalt". Eltelik kb. 3 perc, ismét hallom hogy jön, kopog, mondom ismét, hogy foglalt, majd annyi reakciót hallok, hogy cicceg egyet és "hát ez nem igaz..." és újra elmegy. Ez nem bunkóság szerintetek?

Aztán mikor mentem vissza a helyemre hallom hogy konyhában erről beszél masoknak.

Három hónapja dolgozom ott kb. amúgy, de ilyenkor azért fel tudom idegesíteni magam. 23/n

2023. márc. 19. 17:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
90%
Nem bunkóság. Ha csak egyetlenegy wc van, azt nem illik félórákra lefoglalni. Lehet, sürgős volt már nagyon a munkatársadnak.
2023. márc. 19. 20:01
 32/41 anonim ***** válasza:
97%
Nem, nem bunkóság, azt hitte, hogy addigra szabad lesz. Nyilván nem szórakozásból jár oda. Az már gáz, ha kibeszélik ki mekkora kábelt fektet
2023. márc. 19. 20:02
 33/41 anonim ***** válasza:
25%

Oké, hogy nem illik hosszan lefoglalni a wc-t, de ha egyszer menni kell, akkor mit csináljon az ember? Ha bent kell lenni tíz percig, akkor hiába cicceg a másik három perc után, attól még nem megy gyorsabban a dolog.

Nyilván tök kellemetlen, de ha valakinek olyan az emésztése, produktuma, akkor nem megy két perc alatt, hogy bemegy, kinyomja, kijön.

Én is olyan vagyok, hogyha nagydolog, akkor az bizony 10-15 perc. És nekem is kellemetlen, de ha menni kell, akkor menni kell.

2023. márc. 19. 23:26
 34/41 anonim ***** válasza:
21%

Ne válaszolj, csak kopogj vissza.

Amúgy a kolléganő is mehet másik emeletre, vagy máshova, ha neki olyan sürgős.

2023. márc. 19. 23:27
 35/41 anonim ***** válasza:
92%
Egyetlen wc, hova menjen máshova?
2023. márc. 20. 07:14
 36/41 anonim ***** válasza:
76%
nem bunkóság
2023. márc. 20. 10:19
 37/41 anonim ***** válasza:
75%
Bunkóság, ciccegjen az anyjának és pletykáljon a saját kulázási szokásairól. Mint valami óvoda. Ha a kérdezőtől pedig elvárás, hogy 2 perc alatt intezze a dolgait, akkor a többiektől elvárás, hogy 5 percet tudjanak legalább várni, hiszen ők sem óvodások.
2023. márc. 20. 12:59
 38/41 anonim ***** válasza:
43%

Ha nem volt a wc-ben büdös akkor nem gáz.

Nálam is van olyan, hogy fél perc alatt megvan meg olyan is hogy 2-3 perc. Főleg ha még meg is van xD

A munkatársad ha beszól akkor meg meg ne hagyd magad. Égesd be valamivel. Mindenkinek van gyenge pontja, kis helyeken meg előszeretettel szeretnek pletykálni a semmiről jódolgukba

2023. márc. 21. 21:49
 39/41 anonim ***** válasza:
16%

A lényeg az, hogy mindkettőtöknél felejtős az empátia.

Ha tudatában vagyok annak, hogy egyetlen illemhely áll rendelkezésre, akkor "Jöttem, láttam, győztem!" stílusban intézem a dolgaimat - pontosan azért, hogy elkerüljem a kellemetlen helyzeteket! Ilyenkor nem fér bele az "elmélkedés" vagy a telefon b@szogatás, - mert én is járhatok úgy, hogy - mivel a hangomat hallja a WC-n ülő és megismer, - emlékeit felidézve cselekszik a továbbiakban. Egyébként sem stílusom idegen helyen húzni az időt, amikor WC-re megyek, de annak tudatában meg külön figyelek erre, hogy amennyiben egyetlen WC áll rendelkezésre, ne kerülhessek kellemetlen helyzetbe. Megérdemlitek egymást!

2023. márc. 23. 19:59
 40/41 anonim ***** válasza:
57%
Ilyenkor szerintem be lehet menni a férfi wc-be is, ha annyira sürgős a dolog. Lehet, hogy az meg ott volt tök üresen.
2023. márc. 23. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!