Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen kötelező mindenkiv...

Munkahelyen kötelező mindenkivel kezet fogni?

Figyelt kérdés

Bunkónak fognak gondolni ha én nem csinálom?

Munkatársaim azzal kezdik ahogy beérnek, hogy körbejárják az egész irodát és mindenkivel kezet fognak. Akkor persze kezelek velük.

De amikor én megérkezek, én csak köszönök de sosem járok körbe irodában csak azért hogy mindenkivel kezet fogjak. Van amikor 10-en is vagyunk.

Nekem ez fura és kedvem sincs hozzá. Szerintem a köszönés bőven elég. Nem?

2021. febr. 20. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
De!
2021. febr. 20. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

Hee?

Koronás időkben kézfogás?

2021. febr. 21. 00:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne kötelező alapból sem, nagy f#ság, hogy ez akezeléses bu#lás ki lett találva.
2021. febr. 21. 07:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem egyszer azért szólt meg valaki, hogy miért nem köszönök neki, amikor beérkezem. Elmagyaráztam, hogy amikor a belépésemkor elnyomok egy hangos köszönést, akkor az mindenkinek szól, aki ott tartózkodik. Valahogy nincs energiám mindenkihez külön-külön odamenni egy személyes "helló"-ra. Láthatólag megértette, mert többet nem hozta szóba.
2021. febr. 21. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne kötelező? Mi kötelezne rá?.

Én évek óta kerülöm a kézfogást. Eleinte láttam, hogy mozdulnak a kollégák, de nem reagáltam rá, így szépen leszoktak. Elkönyvelték, hogy nem vagyok kézfogós.

2021. febr. 21. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Dehogy kötelező. Főleg most!
2021. febr. 21. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező: nem, nem kötelező. Ez egy illemforma, de ha köszönsz az is bőven megteszi. A kézfogás sokkal személyesebb és barátiasabb gesztus. Olyat semmiképp ne csinálj, hogy csak bizonyos személyekkel fogsz kezet. Akkor inkább egy hangos köszönés és kész :)

2-es és 6-os tipikus példái amúgy a paranoid prolinak aki amint hall valamit a hírekben, már büszkén terjeszti is, és aki nem vegyül bele abba nyájszellembe amibe őket simán beterelték, azt felháborító személynek tartják.

2021. febr. 22. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!