Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen toaletten kétszer...

Munkahelyen toaletten kétszer rádkopognak, nem bunkóság?

Figyelt kérdés

Bent ültem a wc-n, hallottam hogy egyik kolléganőm közelít, majd kopog, felelek, hogy "foglalt". Eltelik kb. 3 perc, ismét hallom hogy jön, kopog, mondom ismét, hogy foglalt, majd annyi reakciót hallok, hogy cicceg egyet és "hát ez nem igaz..." és újra elmegy. Ez nem bunkóság szerintetek?

Aztán mikor mentem vissza a helyemre hallom hogy konyhában erről beszél masoknak.

Három hónapja dolgozom ott kb. amúgy, de ilyenkor azért fel tudom idegesíteni magam. 23/n

2023. márc. 19. 17:07
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

16:

Úgy éreztem, nem jött ki minden... :/

2023. márc. 19. 17:49
 22/41 A kérdező kommentje:

17:

Azért nem nagy a szám, mert még ahogy irtam is, új vagyok.

2023. márc. 19. 17:50
 23/41 anonim ***** válasza:
30%
Akkor avass be. Mi volt a baja szerinted? Hogy képtelen várni. És inkább frusztrációt okoz másnak. Ha meg rájött a cifra, nem cümmögni, meg háteznemigazozni kell, hanem kinyitni a száját, hogy "befosok, siess légyszi"
2023. márc. 19. 17:52
 24/41 A kérdező kommentje:

19:

Egyébként ráhobáztál, mert az öblítés sem a legjobb...

2023. márc. 19. 17:52
 25/41 anonim ***** válasza:
66%

"Mi volt a baja szerinted?"

Maga a kjérdező írta le. De hadd frissítsem fel a memóriádat:

"Annyit hallotam csak ki, hogy mondja a kolléganő "xy (én) már vagy 10 perce bent van és nem tudok bemenni...""

"Úgy éreztem, nem jött ki minden... :/"

Tehát annak ellenére, hogy a kopogás után pár perccel sem volt további székleted, maradtál nyugodtan. Fogadd gratulációmat.

2023. márc. 19. 17:57
 26/41 anonim ***** válasza:
32%
Elképesztő ez a magyar társadalom. Mindig azt hiszem nincs lejjebb. De van. Undorító, ahogy embertársatokkal viselkedtek. Degradáljátok, kinevetitek, érvénytelenítitek, áldozathibáztatás ezerrel. Nem is ismeritek. Miért nem értitek meg, hogy aki ide ír, az nem igazán tud mással beszélgetni, , és pontosan azért, mert a személyes térben is ilyen undorító emberek vannak?
2023. márc. 19. 18:01
 27/41 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos a wcnek nem csúszott olyan jól a gyümileves sajtos tejfölös tészta kombó mint a kérdezőnek ;)
2023. márc. 19. 18:02
 28/41 anonim ***** válasza:
89%
Az áldozat éppen másodjára próbált sikertelenül a mosdóba jutni. Nem látom, hogy bárki is hibáztatta volna.
2023. márc. 19. 18:03
 29/41 anonim ***** válasza:
94%
Hihetetlen, hogy egy elnyújtott szarásból ekkora probléma van csinálva.
2023. márc. 19. 18:15
 30/41 anonim ***** válasza:
17%

#28:

Mi lenne, ha befognád a palacsintalesődet? Majd a kérdező megvédi magát, mi vagy te, az óvónénije?

2023. márc. 19. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!