Munkahelyen toaletten kétszer rádkopognak, nem bunkóság?
Bent ültem a wc-n, hallottam hogy egyik kolléganőm közelít, majd kopog, felelek, hogy "foglalt". Eltelik kb. 3 perc, ismét hallom hogy jön, kopog, mondom ismét, hogy foglalt, majd annyi reakciót hallok, hogy cicceg egyet és "hát ez nem igaz..." és újra elmegy. Ez nem bunkóság szerintetek?
Aztán mikor mentem vissza a helyemre hallom hogy konyhában erről beszél masoknak.
Három hónapja dolgozom ott kb. amúgy, de ilyenkor azért fel tudom idegesíteni magam. 23/n
16:
Úgy éreztem, nem jött ki minden... :/
17:
Azért nem nagy a szám, mert még ahogy irtam is, új vagyok.
19:
Egyébként ráhobáztál, mert az öblítés sem a legjobb...
"Mi volt a baja szerinted?"
Maga a kjérdező írta le. De hadd frissítsem fel a memóriádat:
"Annyit hallotam csak ki, hogy mondja a kolléganő "xy (én) már vagy 10 perce bent van és nem tudok bemenni...""
"Úgy éreztem, nem jött ki minden... :/"
Tehát annak ellenére, hogy a kopogás után pár perccel sem volt további székleted, maradtál nyugodtan. Fogadd gratulációmat.
#28:
Mi lenne, ha befognád a palacsintalesődet? Majd a kérdező megvédi magát, mi vagy te, az óvónénije?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!