Otthagynád a munkahelyed, ha elvennék az otthondolgozás lehetőségét?
"De a home office egy plusz “juttatás”, előny, sok fiatal már el sem megy olyan irodába, ahol erre nincs lehetőség"
Nem tudom feltűnt-e, de a fiatalok alapból nem mennek állami céghez. Tehát ilyen szempontból pont illik az ottani cégvezetés felfogásába a ho kivezetése. Amúgy meg nem egy nagy szám a ho, nekem lenne lehetőségem annyit hoban lenni amennyit akarok, mert teljesen mobil munkám van, csak laptop és net kell, én mégis szinte mindig bent vagyok-látástól vakulásig.
"Jó lenne már továbblépni abból az ostoba felfogásból, hogy a munkáltató bármit megtehet, alulfizet, túlóráztat, csak egy rohadt robotnak néz"
Pedig így van!!!!
Látom, nem voltál még komolyan rászorulva a kib......ott munkára, hogy ilyen magas lóról beszélsz.
24 - es!
Mert qurva nagy f@szságokta hord össze, azért!
Ismered azt a mondást, hogy a jól lakott ember nem érti mi az éhes problémája?
Na hát ezért....
éljen úgy, hogy minden sz@rt el kell vállania a megélhetésért, utána gyártson ilyen nagyképú elméleteket, ha megtapasztalta, milyen amikor belerúgnak az emberbe, és te nem tudsz visszarúgni, mert nem vagy abba a helyzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!