Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyomulós munkatárs?

Nyomulós munkatárs?

Figyelt kérdés
Több éve beugrós vagyok egy cégnél, alkalmi munkavállaló. Mindenkivel mindig jól kijöttem. Pár hónapja jött egy új ember. Őt állandóra vették fel, ismerettség miatt, viszont a munkáit lepasszolja, halogatja, határidőket nem tartja, pedig rendesen be lett tanítva. Rám egyszerűen rám szállt. Dolgozom, végzem a feladatom, és odajön kiváncsian hogy én mit csinálok, feltart a munkámban. Vagy jön utánam, vagy fel akarja hívni magára a figyelmet. Hozzáteszem mindketten nők vagyunk. Szinte elvárja hogy dicsérjem azt hogy mindig másmilyen a haja, hogy jó dolgokat vesz stb. Odajön mellém és nem veszi a lapot hogy távolságtartó vagyok. Csak vele vagyok az, és rajta kívül soha egyetlen új emberrel meg semelyik munkatársammal nem voltam, nem vagyok távolságtartó, de vele ösztönösen az vagyok. X éve leszokott a cigiről, én dohányzom. Ki akar velem jönni cigizni is. Én ezt nem akarom és éreztetem is. Nem veszi a lapot. Van hogy megyek ki rágyújtani, és utánam kiabál hogy nem vársz meg? Mondom nem, sietek. Erre: várlak vissza! Nem is értem! Legutóbb kért tőlem egy szál cigit, de nem mentem ki vele dohányozni. Aztán lejárt az alkalmi munkám ideje, erre hogy hiányozni fogok neki, menjek majd be hozzá! Totál nem értem hogy mit akar valójában, de úgy érzem, valami nem stimmel vele. Kérdésem, hogy ilyen nyomulós emberrel, aki nem érzékeli a másik határait, mit lehet kezdeni egy munkahelyen?
2023. márc. 13. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném, hogy neki nincs munkája, nincs feladata?! Ugyanis nekem van, és ő hátráltat, zavar. Legyen szíves a saját feladataival foglalkozni, s ha rlakad, a főnöktől kérjen tanácsot. Nem baj, ha mások előtt mondod.
2023. márc. 13. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki új munkahelyen magányosnak érzi magát, és keres magának egy “támpontot”. Itt te voltál az. Le lehet rázni. Nem mész vele, ahol ott van, onnan eljössz. Közlöd vele, hogy határidős a munkád, nem érsz rá cseverészni. Tüntetőleg más kollégával beszélgetsz, őt faképnél hagyod.
2023. márc. 13. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen piocak akikkel ha normalis vagy mar rad is szallnak. Sajna "bunkonak" kell veluk lenni es offolni vagy sose lesz nyugtod
2023. márc. 13. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
A főnök ismerőse.
2023. márc. 13. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat te tudod. Engem nem erdekelne, hogy kinek az ismerose ha idegesit.
2023. márc. 13. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:
A főnök nagyon védi. Tudja jól, hogy az illető munkavégzése finoman szólva hagy némi kívánnivalót maga után, deennek ellenére védi.
2023. márc. 13. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Meg akar izélni. Mi eben olyan nagy szám? A főnök meg azért védi, mert vagy ismeri, vagy mert ennyi pénzért csak rosszabbat talál.
2023. ápr. 2. 18:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Az illető nő. Én is nő vagyok. Mindketten heterók. Tehát a meg akar izélni sablon dumát ne itt told.
2023. ápr. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!