Mit tennél, ha másfél év után kiderülne, hogy egész végig átvágtak a munkádban, mert amiért te keményen dolgoztál, lelkedet beleadtad, túlóráztál, duplán megdolgoztál, azt a pénzt a többi munkatárs megkapta fél hónapra meg félmunkára, lógásokra?
A kulcsszó:
Főnök kiskedvence. Dolgozhatszt 3x, 4x annyit is, ő végezhet trehány munkát stb..
Idefigyelj. Én diplomás emberként a munkahelyen bruttó 300at kapok. És számlázok ügyfelek pénzt kezelek levelezek jogszabályokat követek, felelősséggel, ANYAGI felelősséggel is!
A délutános portás aki sorozatokat néz munkaidőben, majd bezár és hazamegy, 8 általánossal 320 bruttót kap.
NA???
"Lopnék amit tudnék. "
És ha nem tudsz semmit? Én olyan helyen vagyok ahol csekkolnak kilépéskor. Ruha táska. egy szöget ki nem hozol onnan.
#5 Ugyanaz a munkakör.
A félmunkást mindenki utálja, de mégis kihisztizi a bónuszt.
De én 3* annyit dolgoztam ugyanazért a pénzért!
Megkaptam, de ő is a semmire.
Ha az első 1-2 hónapban kiderül, akkor én is lazán sz@rul dolgoztam volna, ahelyett, hogy megszakadok betegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!