Hanyadik sikertelen belső állásjelentkezés után mondtatok fel?
Figyelt kérdés
A kerdes azért aktuális mert már a többedik belsős állásinterjú után utasítottak el. Ennek egyik oka hogy a részlegen ahol dolgozom nagyon nehéz embert találni. Mit lehet tenni ilyen helyzetben?2023. márc. 13. 18:33
1/5 anonim 

válasza:

Felmondani.
Hogy nincs ember, az az ő bajuk, nem a tied.
2/5 anonim 

válasza:

Dolgozol tovább, azt lehet tenni.
3/5 anonim 

válasza:

Nem volt még sikertelen belső állásinterjúm.
Viszont kérdés, mit mond erről a policy: ahol én egyszer átkerültem máshová, ott előírás volt, hogy az aktuális menedzsernek kötelessége támogatni a jelentkezést. Ott elképzelhetetlen lenne ez a szituáció.
4/5 anonim 

válasza:

Én egyre tobbmindent vállalok magamra es folyamat munkát kérek hogy kibirjam az alacsony szintű munkakoromben ahol nem lehet feljebb lépni de örülök h legalább van munkám.
Ugy vagyok vele h lassu voz partot mos. Elobb utobb úgyis minden veletlen ugy fog alakulni pl elmegy vki szülni/nyugdijba felettem, vagy felmond, vagy megnyitok mégegy pozíciót, vagy vagy
Az életben alakulnak a dolgok sokszor olyanok is amiket nem is hittél volna soha.
5/5 anonim 

válasza:

Meg nem volt ilyen, de valszeg az elsonel lepnek. Ha mast szeretnek csinalni akkor mast csinalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!