Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha utálom a munkámat?

Mit tegyek ha utálom a munkámat?

Figyelt kérdés

Kicsivel több, mint 1 hónapja vagyok az új munkahelyemen. A munkámat nem szeretem, úgy érzem, hogy nem való nekem, nem is megy úgy, ahogy kéne.

A kollégákkal egyelőre nincs nagy gond, de tudom, hogy a többség milyen pletykás és rosszindulatú, és előre félek, hogy később engem is kikezdenének. Egyszerűen érzem, hogy mérgező környezetbe kerültem és csak idő kérdése, hogy teljesen beleutáljak. Már most sem vagyok lelkes, pedig így, az elején még annak kéne lennem...

Már volt egyszer-kétszer, hogy beszóltak nekem elég csúnyán, csak mert nem tudtam valamit. Sokszor gyomorgörccsel megyek be és semmi kedvem hozzá.

Felmondani viszont úgy érzem, nem mondhatok fel, ugyanis ezt a munkát is nagyon nehezen kaptam meg. 1 évig voltam munkanélküli, mert hiába kerestem/próbálkoztam. A bevétel nélküliség is kikészített. De úgy érzem, ez is felőröl, a szabadidőmben sem tudok rendesen kikapcsolódni, mert folyton azon rágódom, hogy mennyire nem szeretem ezt, de muszáj csinálnom és összeszorítanom a fogam, ha ebbe tönkre is megyek idővel, mert kell a pénz.

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? El vagyok keseredve.

2023. márc. 12. 23:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Én most kezdtem 2 napja de mar elegem van,megértem
2023. márc. 12. 23:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel?
2023. márc. 13. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet. Nem érdemes sokáig maradni. Nézelődj, keresgélj más munka után. Kicsit elveszi a figyelmedet a jelenlegi munkádról és reményt ad.
2023. márc. 13. 00:22
 4/14 anonim ***** válasza:
31%

Szted hány millió ember van meg így?

Ez van sz élet szar főleg ha csóró magyar vagy

Olvassad az ezoteria rovatot, szenvedesre születtünk

2023. márc. 13. 00:43
 5/14 anonim ***** válasza:
35%

Nem csak hány millió magyar, hány millió ember utálja a munkáját. De sajnos muszáj kukásnak lenni, muszáj bolti eladónak lenni, muszáj fos munkákat végezni, nélkülük összeomlana a világ. Nem lehet mindenki influenszer, politikus vagy programozó.

Ha ennyire nem megy a melótalálás, akkor valószínűleg elcseszted a fiatalkorod. Innen közel lehetetlen lesz felállni. Miért nem képezted magad? Miért nem tanultál? Most olyat végezhetnél amit szeretsz.

2023. márc. 13. 00:50
 6/14 NTBS ***** válasza:
100%
Keress másikat.
2023. márc. 13. 06:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel, vagy kapd össze magad
2023. márc. 13. 07:42
 8/14 anonim ***** válasza:
98%
Keress másikat. Kamu beteg szabi/ szabi alatt interjúkra tudsz járni.
2023. márc. 13. 08:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidő alatt vagy még, próbálj meg jelentkezni máshová és amint megvan az új hely, lépj ki a mostani helyről. Ha lejárt a próbaidő, és még mindig nincs új munka, akkor se add fel,keress tovább. Csak akkor a felmondási időt ki kell várni.
2023. márc. 13. 09:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel
2023. márc. 13. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!