Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mik voltak a legfurább kérdése...

Mik voltak a legfurább kérdések, amit feltettek nektek állásinterjún?

Figyelt kérdés

Nekem az alábbiakat mesélték ismerősök:

-Milyen állat szimbolizálna téged? Miért?

-Mi az a 3 dolog, amire a legbüszkébb vagy? (Azokból, amiket eddig elértél.)

-Hogyan képzeled el magad 5 év múlva?

Illetve, olyan sokan mesélték nekem már, hogy általánosnak tűnik, de mégis olyan fura a „Mik a gyengeségeid?” kérdés. Erre mégis mit lehet mondani egy állásinterjú keretében? Ti ilyenkor olyasmiket mondtok, amik nem befolyásolják a munkavégzést?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. márc. 10. 19:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Ennek, hogy milyen állat vagyok, akkor van értelme, ha pszichológus kérdezi, és utána beszélünk róla egy órát. Hogy hiheti bárki is, hogy erre őszinte választ kap.
2023. márc. 11. 11:39
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel foglalkozik a férjed?"

Számomra ez nem tűnik furának. Mármint nyilván helyzetfüggő, de ha kötetlen hangulatú beszélgetés akkor ez egy emberileg elég alapvető kérdés :D

2023. márc. 11. 11:44
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

"mert az állásinterjún az alany nyilván úgy adja elő magát, hogy meghal a vágytól, hogy nyugdíjig ott dolgozzon"

Ez nem feltétlenül igaz. Le leszek pontozva de nem mindenki "csicskaként" keres munkát, nem mindenki könyörög a munkáért.

Nyilván ez még mindig az a helyzet amit korábban írtam, hogy nem mindegy kinek teszed fel ezt a kérdést.

Egy árufeltöltőnek jelentkezőhöz felesleges ilyen kérdést intézni. De ha teszem azt valaki olyan pozícióba jelentkezik, amiből van fentebb lépés, célja a fentebb lépés, akkor elmondhatja mik az elképzelései.

Én simán megmondanám, hogy nem feltétlenül szeretnék az adott pozícióba beleragadni és ha abból nincs előrelépési lehetőség, akkor meg mi a töknek dolgozzak ott céltalanul?

2023. márc. 11. 11:54
 34/41 anonim ***** válasza:
31%

"Ezt az ember honnan tudja? Én soha nem tartottam nárci napot, hogy most sorban mindenki meséljen, milyennek éli meg velem a barátságát."

Az nem "nárci nap" hogy tisztában vagy önmagaddal és azzal, hogyan állnak hozzád mások. Önfejlesztési szempontból hasznos időnként "kívülről" szemlélni magunkat, másokon keresztül.

Plusz ez egy jó kérdés mert adott esetben rögtön kijön, hogy valaki tisztában van önmagával, van egészséges baráti társasága aki visszajelzést ad neki, vagy olyan mint egy csomó Gyakorizó, hogy egyszerűen nincsenek élő kapcsolataik és ezért erősen eltorzult én és világképük van. Most egy "Balázskával" meg "Rébuszossal" én sem szívesen dolgoznék együtt :D

2023. márc. 11. 12:01
 35/41 anonim ***** válasza:
86%

De az, hogy ÉN mit gondolok, MÁSOK hogy látnak engem, az nem azt jelenti, hogy ők tényleg úgy látnak.

Önmagammal tisztában vagyok, terápiára is járok, és pont azon dolgoztam, hogy ne érdekeljen, mások mit gondolnak rólam, mert megbénított, hogy mindenki mást gondol, és nem tudom, mit, és nem tudom, hogy kedvelhetne mindenki.

2023. márc. 11. 13:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van utolsó.

Na meg bárki hazudhatja az interjún, hogy a környezete kedves, barátságos, szorgalmas és pozitív személyiségűnek látja.

2023. márc. 11. 14:10
 37/41 anonim ***** válasza:
75%
Logikusabb lenne úgy kérdezni: Mi volt a legnegatívabb dolog, ami a fülébe jutott, hogy egy ismerőse mondott önről a háta mögött?
2023. márc. 11. 14:30
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez így sértő. Kismilliószor kipofáztak a hátam mögött. Pont, hogy az ellenkezője igaz, amiket mondtak rám.
2023. márc. 11. 14:58
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezték, hogy hogy kezelnék xy szituációt, ha az megtörténne a munka során, válaszoltam, majd hosszan részletezte nekem, hogy miért totálisan esélytelen, hogy megtörténjen az a szituáció, amiről kérdezett. Bitch, miért kérdezed, hogy hogy oldanám meg azt, ami nem tud megtörténni?
2023. márc. 11. 18:04
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
A szüleiddel laksz?
2023. márc. 17. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!