Ezek rossz jelek egy állásinterjú során?
1. Az interjú végén azt mondta, hogy "rajtad kívül még van pár jelentkező, de összességében pozitív véleményem van rólad"
2. Amikor az interjú végén megköszönte, hogy eljöttem, én is megköszöntem a lehetőséget és a rám áldozott idejét, erre azt mondta, hogy "én ezért fizetést kapok, te neked ez még idődbe került"
Amúgy pozitív jelek is voltak pl. testbeszéd, arckifejezés, szakmai kérdéseket tett fel, közvetlen volt, megkérdezte, honnan és hogyan járnék be
Ja, és kb. 30 percig beszéltünk, de pályakezdő vagyok... Ami igazából 40, mert volt közben egy halaszthatatlan telefonhívása
Amúgy nem HR-es volt, hanem szakmabeli, magasabb beosztású személy, egyedül interjúztatott
Kifejtenéd, hogy érted az "érdekes"-t?
Szerintem pozitív, kölcsönösen udvariasak voltatok egymással. Emberileg jó benyomást kelthettél rá, és ez fontos mert valószínűleg vele dolgoznál, ill. maga mellé/alá keres munkatársat, tehát fontos, hogy jól kijöjjetek egymással.
Lehet, hogy csak lazító ismerkedési szöveg, hogy honnan jönnél, bár az is lehet, hogy azért kérdezte, hogy honnan és hogyan járnál be, mert azért nekik is az a legkedvezőbb, ha minél közelebbről.
Egyrészt az útiköltság térítés kevesebb, másrészt ha be kell ugrasztani, akkor hamarabb bent leszel, harmadrészt kevésbé valószínűbb, hogy nem lesz semmi malőr, pl. hóakadály, dugó, baleset......
Hát remélem nem rossz jelek, mert én is a minap hasonló jelzéseket kaptam. Az elsőt mintha egy az egyben nekem mondták volna.
Én az álom melómra pályáztam, így bízom benne, hogy ezek nem rossz jelek.
Azóta annyival módosították a hirdetést, hogy a havi nettó munkabért (250 ezer) törölték belőle, de a hirdetést magát nem. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet...
Amúgy ez egy olyan munkakör, ahová előnyt jelent a diploma, de szakirányú középfokú végzettség a minimum elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!