A munkáltatók rossz szemmel nézik, ha egy férfinak nincs barátnője? Érdemes bekamuzni állásinterjún, hogy van?
Hol élsz te, barátom? :)
Esetleg abban az esetben szoktak odafigyelni a beosztottak magánéletére, vagy családi állapotára, ha olyan pozícióról van szó, ahol nem árt a nyugodt és biztos családi háttér. Pl. a Germanwings-tragédia után felmerült, hogy csak olyan ember lehessen pilóta, aki házas. Vagy pl. Otto Rehhagel fociedző se szerette a szingli focistákat, mert ők gyakran éltek kicsapongó életet.
Ezzel a nőket zaklatják.
Mert ha van kapcsolata, akkor előbb-utóbb gyerek is lesz.(a munkáltató szerint)
Ezzel valóban a nőket zaklatják, másrészt érdemes nézegetni ezt:
2003. évi CXXV. törvény
az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról.
Mo.-n inkább a munkatársak szeretnek ezen unalmukban foglalkozni.
Férfiként a kutyát nem érdekli szerintem hogy neked van e csajod, feleséged, egyéjszakásod. Ellenben a nőket hajjajj. Unokatesóm szegény az interjúkon folyamatosan azt tapasztalta hogy a magánélete volt állandóan terítéken.
Van barátja? Ha igen mikor lesz esküvő? Ha lesz esküvő mikor szül? Mennyit tervez? És itt nincs jó válasz mert ha most tervezel az a baj, ha van gyereked akkor meg az.
Borzaszto és pofátlanul undoríto. De hát ilyen világot élünk.
Eddig 5 munkahelyem volt és senkit nem érdekelt ez a témakör. Interjún ez fel se merült.
Az más kérdés hogy a kollégák imádnak a más magánéletében turkálni. Bár semmi közül hozzá. Szimplán azt kell mondani hogy erről nem kívánsz beszélni, mert privát.
Én pl egyedül élek és elég sűrűn cserélgetem a szexpartnereimet.
Ezt mégsem tudja senki. Legyél már kreatív.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!