Ezek rossz jelek egy állásinterjú során?
1. Az interjú végén azt mondta, hogy "rajtad kívül még van pár jelentkező, de összességében pozitív véleményem van rólad"
2. Amikor az interjú végén megköszönte, hogy eljöttem, én is megköszöntem a lehetőséget és a rám áldozott idejét, erre azt mondta, hogy "én ezért fizetést kapok, te neked ez még idődbe került"
Amúgy pozitív jelek is voltak pl. testbeszéd, arckifejezés, szakmai kérdéseket tett fel, közvetlen volt, megkérdezte, honnan és hogyan járnék be
Fizetés megjelölés nem hozta a megfelelő jelöltet.
Még keresgélnek, de még lehet esélyed, ha 1-2 héten belül keresnek.
Sajnos nem kerestek, még e-mailt sem írták, hogy bocs, de nem... És tegnap törölték a hirdetést.
Sosem lesz munkám basszus, bármit csinálok... :/
Ne keseredj el. Ha már behívtak, az azt jelenti megfelelsz a feltételeknek. Kitartónak kell lenni.
Keress meg volt évfolyamtársadat, mert sok cég fejpénzt fizet ajánlásért. Ahol gyakorlaton voltál, onnan is kérhetnél tippeket állásra. Sok állás ismerősökön keresztül töltődik fel.
Linkedln-re rakd fel magadat és ott is vadássz.
Egy jó álláshoz 70-100 cv-t is el kell küldeni.
#13 Igen, annyit adtam meg. Amúgy nem mérnöki vagy IT terület, szóval (pályakezdőnek, BSc diplomával) ez a bér szerintem teljesen reális.
#14 oké... 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!