Helyemben ti is keresnétek emiatt más munkát?
Kis pinceiroda kisvállalkozás, a tulaj Március 1-jén elzárta a gázóránál a csapot, majd leszedte elvitte azzal indokolva hogy drága a gáz meg amúgy is már meleg van odakint nem kell fűteni. Másnap körbejárt és elvette a hősugárzókat és elzárta.
Azóta kabátban dolgozunk mert fázunk, ketten már el is mentek táppénzre én is két napja meg vagyok már fázva
A tulaj kb. lesz@rja, hogy mi van veletek, kb. meg is dögölhetnétek felőle, két kollégád már betegallományban is van.
Ez a tény.
A kérdés ha jól értem az, hogy termeljétek-e neki a bevételét...
Szerintem mindenféleképpen - ott ne hagyd az ilyen "álommelót", - mással szúrnál ki, ha elmennél és mást keresne, szv. sztm. maradj. Bár tény X másik hülyét nem nehéz leakasztani..
Tudom, hogy könnyű más kárára osztani a pénzt, de hiába keresel esetleg jól, ha a bevételeidet kórházra, gyógyszerre, orvosra költöd.
Ha nem tudsz intézni magadnak fűthető ruhákat, talpad alá megfelelő szigetelő réteget, nem tudod kiokoskodni, hogy a kezedet miként tudod időről-időre üzemi hőmérsékletre felfűteni, akkor erősen ajánlott a másik munkahely keresése és ott kell hagyni a fenébe az ilyen "vállalkozást"!
Oldja meg a tulaj a mirelit vállalkozásának működtetését, ahogyan akarja!
Aki nem próbált meg hidegben hosszútávon ücsörögve dolgozni, az nem fogja soha belátni, hogy mekkora állatságot tesz az alkalmazottjaival, amikor megfagyasztja őket. Nem a munkájára fog koncentrálni, aki fázik, hanem a túlélésre és a túlélési praktikák folyamatos csiszolására vagy egyszerűen odébbáll és b@ssza meg a cégét, aki ilyet tesz!
Ha zenével foglalkozik tevőlegesen a főnök, invitáld meg, hogy jöjjön már oda le közétek (melléd) és gyakoroljon a hangszerén folyamatosan csak annyi ideig, ameddig nektek (neked) odalent kell lenned!
Én csináltam suhanc koromban, hogy -3, -4 fokban próbáltam basszusgitáron gyakorolni és 20 perc alatt lefagyott olyan szinten a kezem, hogy nem tudtam lefogni normálisan a hangot a gitár nyakán!
Talán ha része lenne a főnöködnek egy ilyen vagy hasonló élményben, akkor lenne esély arra, hogy megvilágosodjon! -Nem fog embert találni, aki vállalja ezt az állatságot - még komoly fizetésért sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!