Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Keresnétek így most munkát a...

Keresnétek így most munkát a helyemben?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és már több mint fél éve lágyéksérvem van, amit pár hete műtöttek volna. Ülni és állni is kellemetlen hosszabb ideig.

Viszont nagyon sokat rágódok azon, hogy jó lenne dolgoznom.

Semmi félretett pénzem, körülöttem minden ismerősöm dolgozik, halad valamerre, én meg csak itthon ülök.

Itthon azt mondják, hogy amíg nem műtenek meg és nem épülök fel addig ne foglalkozzak ezzel, viszont teljesen kikészít ez a tehetetlenség.

Érdekelne mások véleménye, és azoké akik voltak hasonló helyzetben.

Szerintetek mi lenne most a jó döntés?

2020. jún. 8. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom, most már meg fog valósulni a műtéted. Nincs még időpontod? Ez esetben kezdeményezd. Addig most már kár bármilyen munkába belekezdeni (olyan gyorsan nem is találsz), hogy aztán azzal kezdd, hogy elmész betegszabadságra. Rögtön ki is rúgnának. Ha meg fizikailag nem is tudsz dolgozni, akkor végképp nem lehet.
2020. jún. 8. 12:30
 2/7 anonim válasza:
0%
Műttesd meg magad, épülj fel, majd irány a sereg, vagy a rendőrség!
2020. jún. 8. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem gondolom h 22 eves embernek csak ez a 2 opció létezik🙂mindenesetre mindkettő nemes hivatás, akár fényes karriert kínálhat egy fiatalnak. Kérdező műtét, gyógyulas es utana egeszsegesen keress munkát.
2020. jún. 8. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem halsz ehen, akar atvitt ertelemben is, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mas mit csinal. Ne frusztraljon, csak probald jol eltolteni az idot.

Ha most ide-oda kapkodnal, el is vesztened a frissen talalt munkat, es rontanal a serveden. Nem akarsz egy eleten at bajlodni vele, muszaj turelmesnek lenni.

2020. jún. 10. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi a végzettséged, de esetleg próbálj valami olyasmit keresgélni, amihez nem kell bejárni (pld. ha informatikával foglalkozol, akkor ez nem is olyan bonyolult, esetleg készíts DIY dolgokat, például koszorúkat, ha ügyes vagy, és próbáld meg eladni őket).

A "rendes", bejárós munkát szerintem hagyd a felépülésedig. :)

2020. jún. 11. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem a tényleges megélhetésed múlik rajta, csak a környezetedben látod azt, hogy "mindenki" dolgozik, én is csak azt tudom javasolni, amit a többiek, légy türelmes, pihenj és gyógyulj. Amúgy csak azért, mert azt látod, minden ismerősöd "halad valamerre", még nem biztos, hogy az úgy is van, csak hát ha valaki nem halad, azt ritkábban teszi kirakatba. Ha zavar a tétlenség, töltsd el hasznosan az időd, kezdj el valamit tanulni, ami később akár a munkaerő-piacon is hasznodra lesz.
2020. jún. 18. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Távmunka otthonról, hogy saját magad oszthasd be az idődet, ha már nem esik jól az egy helyben ülés, akkor tarthass szünetet, stb.
2020. aug. 4. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!