Keresnétek így most munkát a helyemben?
22 éves vagyok és már több mint fél éve lágyéksérvem van, amit pár hete műtöttek volna. Ülni és állni is kellemetlen hosszabb ideig.
Viszont nagyon sokat rágódok azon, hogy jó lenne dolgoznom.
Semmi félretett pénzem, körülöttem minden ismerősöm dolgozik, halad valamerre, én meg csak itthon ülök.
Itthon azt mondják, hogy amíg nem műtenek meg és nem épülök fel addig ne foglalkozzak ezzel, viszont teljesen kikészít ez a tehetetlenség.
Érdekelne mások véleménye, és azoké akik voltak hasonló helyzetben.
Szerintetek mi lenne most a jó döntés?
Ha nem halsz ehen, akar atvitt ertelemben is, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mas mit csinal. Ne frusztraljon, csak probald jol eltolteni az idot.
Ha most ide-oda kapkodnal, el is vesztened a frissen talalt munkat, es rontanal a serveden. Nem akarsz egy eleten at bajlodni vele, muszaj turelmesnek lenni.
Nem tudom, mi a végzettséged, de esetleg próbálj valami olyasmit keresgélni, amihez nem kell bejárni (pld. ha informatikával foglalkozol, akkor ez nem is olyan bonyolult, esetleg készíts DIY dolgokat, például koszorúkat, ha ügyes vagy, és próbáld meg eladni őket).
A "rendes", bejárós munkát szerintem hagyd a felépülésedig. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!