Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezzel most mit kezdjek?

Ezzel most mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Munka megkezdèse előtt 1 órával előbb bent vagyok, hogy a forgalmat elkerúljem. Itt bent letusolok, megreggelizek, fogatmososk stb. Ès 7 órakor el tudom kezdeni a munkát. Erre 6:15 kor már elkezsik mondani, hogy ez kène az kène, amaz kène.... Èn meg bólogatok.... Ma pl közöltem XY-nal, hogy eszek. Lehet valamit tenni, higy ne jöjjenek oda 7 előtt, ha már 2-3* elmondtam nekik?
2023. márc. 8. 07:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%
De amúgy ezek mind a főnökeid? Vagy milyen alapon osztogatják be az idődet? Mondd nekik, hogy küldjenek e-mailt, aztán majd sort kerítesz rájuk a munkaidődben.
2023. márc. 8. 12:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Oldd meg, hogy ne kelljen egy órával korábban ott kenned, vagy válts. Nem fogják megérteni, hogy később kezdődik a munkaidőd. Ezután is feladatokkal nyúznak majd, mint ahogy eddig.

Amúgy fura, hogy egy órával előbb beengednek. A legtöbb munkahelyen csak műszakkezdésre mehetnek be.

Na mindegy, a lényeg, meddig bírod, hogy reggel bepróbálkozzanak? Mert ha ott vagy, akkor bizony be fognak.

2023. márc. 8. 16:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Le kell szrni mit akarnak,mondd hogy nem túlórázol csak így jobban jön ki hogy előbb bejössz.Mindig mondd el ha muszály,egyszer csak leszoknak róla.Vagy erélyesebb hangnemmel,szóhasználattal csináld ha nem fogják fel
2023. márc. 9. 00:27
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
cool story bro
2023. márc. 9. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!