Ezzel most mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Munka megkezdèse előtt 1 órával előbb bent vagyok, hogy a forgalmat elkerúljem. Itt bent letusolok, megreggelizek, fogatmososk stb. Ès 7 órakor el tudom kezdeni a munkát. Erre 6:15 kor már elkezsik mondani, hogy ez kène az kène, amaz kène.... Èn meg bólogatok.... Ma pl közöltem XY-nal, hogy eszek. Lehet valamit tenni, higy ne jöjjenek oda 7 előtt, ha már 2-3* elmondtam nekik?2023. márc. 8. 07:05
1/24 anonim válasza:
"Bocs, Peti, de még nincs munkaidőm. Megfelel, ha ezzel kezdek nyolckor?"
2/24 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel a megoldással kezdtem hètfőn meg kedden is :(
2023. márc. 8. 07:20
3/24 anonim válasza:
Szerintem is tarts ki amellett,amit az #1 mond. Idővel csak megértik.
4/24 anonim válasza:
Tedd be a fülesed és nyiss ki egy könyvet. Vonulj el egy olyan helyiségbe, ahol nem látnak.
5/24 anonim válasza:
7-kor kezdődik a munkaidőm, még nem vagyok itt. 😃😃😃
6/24 anonim válasza:
Van ebédlő vagy olyan helyiség,amit nem munkára használtok? Oda vonulj el kajával/könyvvel/teloval stb. Ha oda is kimennek osztani észt,mondd kedvesen, hogy hétkor állsz neki a munkának, akkor majd foglalkozol vele :)
7/24 A kérdező kommentje:
Ebèdlőben reggelizek, öltözőben öltøzök.
5# a kártyám 7 kor enged be a munkaterületre :)
2023. márc. 8. 07:49
8/24 anonim válasza:
Akkor feleslegesen traktálnak,ha fizikailag sem lehetséges a meló:)
9/24 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy beenged.... :) nem időhöz van kötve sajnos
2023. márc. 8. 07:56
10/24 anonim válasza:
Esetleg ha amúgy is csak a forgalom miatt mész olyan korán, akkor beszélj a főnököddel, hogy előrehozhatnátok-e a munkaidőd kérdését (és értelemszerűen a végét is akkor), ha már korán zaklatlak mindennel.
Aztán ha nemet mond, akkor küldd az ilyen mondogató embereket a főnöködhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!