Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezzel most mit kezdjek?

Ezzel most mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Munka megkezdèse előtt 1 órával előbb bent vagyok, hogy a forgalmat elkerúljem. Itt bent letusolok, megreggelizek, fogatmososk stb. Ès 7 órakor el tudom kezdeni a munkát. Erre 6:15 kor már elkezsik mondani, hogy ez kène az kène, amaz kène.... Èn meg bólogatok.... Ma pl közöltem XY-nal, hogy eszek. Lehet valamit tenni, higy ne jöjjenek oda 7 előtt, ha már 2-3* elmondtam nekik?
2023. márc. 8. 07:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Jó a sztori, csak kár, hogy kicsit sem áll össze. 2 pontot tudok adni rá a 10-ből.
2023. márc. 8. 08:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
"Azért járok be korábban, mert nekem idő kell ahhoz, hogy teljesen hadra fogható legyek a munkaidő tényleges kezdési időpontjára! Amikor elérkezik ez az időpont, szívesen és teljes odaadással állok rendelkezésedre!"
2023. márc. 8. 08:13
 13/24 anonim ***** válasza:
11%

"a kártyám 7 kor enged be a munkaterületre :)"

. De akkor hol vagy ilyenkor? Illetve mások hogyan találnak ott meg?

Vagy nálatok ez ilyen népszerű időtöltés, hogy munkaidőn kívül rajzotok a munkaterület előtt munkaidőn kívül?

2023. márc. 8. 09:11
 14/24 A kérdező kommentje:

13# azt a mondatott ne vedd komolyan, csa "Ezt is mobdthatnám a kedves kollègânak" elven írtam. Kártyás rendszer van, de azzal bármikor bárhova bemehetek.....

11# nem èrdekel hogy szerinted kamu, szived joga ezt gondolni, ebben az esetben ne válaszolj, menj a következő kèrdèsre....

2023. márc. 8. 10:26
 15/24 A kérdező kommentje:

Letusok 15 perc.

Öltözès 5 perc.

Reggelizès 20 perc

Cigi kv 10 perc

Fogmosás 5 perc

Ès az irodában vagyok 55 re, eligazításon, ami egèszkor kezdődik.

Munkára kèsz állapotban.

2023. márc. 8. 10:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez ok, csak azt nem értem, hogy akkor ezek szerint nem csak Te még oda a munkaidő kezdete előtt (függetlenül attól, hogy be lehetne-e menni már). Ezt általánosságban nem értem, de esetedben igen. Azt viszont végképp nem értem, hogy ha más is ott van korábban, akkor miért kell nekik magyarázni, hogy még nincs munka. Nem ismerik az órát? Vagy egyszerűen unatkoznak, és már alig várják, hogy dolgozzanak?

Egyébként étkezés után jó, ha fél óra eltelik fogmosás előtt, különben kárpsítod a fogzománcot.

2023. márc. 8. 11:20
 17/24 A kérdező kommentje:
Fèlórával hamarabb mindenki bent szokott lenni. Sokan leülnek, megreggeliznek nyugiba, beszèlgetünk. Valaki meg pont beesik amikorra kell....
2023. márc. 8. 11:37
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

Az "éppen eszek" csodálatos mondat, ha játszmázni akarsz. De a probléma nem lesz megoldva tőle.

"Mostanában korábban bejárok mert így kényelmesebb, de csak 8tól kezdem a munkaidőt, addig kérlek ne zargass munkával."

Mondjuk azt sem igazán értem mi bajod lesz, ha korábban megtudod az aznapi teendőket. Nem kell megcisnálni, de tudod hogy mi a feladat, azért ez nem egy trauma.

2023. márc. 8. 12:31
 19/24 A kérdező kommentje:
"Erre 6:15 kor már elkezsik mondani, hogy ez kène az kène, amaz kène" kiegèszítenèm a "most megcsinálni" szóval. Ergó ő úgy èrti, hogy felkelek az asztaltól, ès megcsinálom amit kèrt, a műszak kezdete előtt. Ha csak elmondja mi várható az nem izgat, meghalgatom, ès enyi lenne vele a dolgom.
2023. márc. 8. 12:39
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

19, de ne csinálj már ebből ügyet:D Megmondod, hogy oké, majd ha elkezdesz dolgozni megcisnálod. Ennyi.

Értem, hogy te a saját életedet figyeled, ez teljesen logikus, de másoktól ne várd már el, hogy ennyire tudják, hogy te most miért vagy hol. Ráadásul elmondásod szerint még csak 3. napja van ez a rendszer.

2023. márc. 8. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!