Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, hogy ne aludjak...

Mit csináljak, hogy ne aludjak el?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hogy maradjak ébren? Nagyon álmos vagyok és csak reggel 6-kor lesz a váltás.
2023. febr. 28. 01:25
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Mosd az arcod hideg vizzel. Mindig csinalj valamit. Esetleg y8.com oldalon jatsz, vagy kozepes-magas fenyerovel valami jatekot.
2023. febr. 28. 02:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgass egy jó könyvet, ami az érdeklődésedet leköti. Sikerült fennmaradnod valahogyan?

Esetleg taníts meg egy papagájt beszélni, aki nem hagy pihenni (persze, ha egyáltalán megengedik, hogy bevigyél egy ilyen madarat.)

Nyilván a kalitkából kirepülhet egy óvatlan pillanatban...

2023. febr. 28. 03:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült! Már kevesebb, mint másfél óra 😁
2023. febr. 28. 04:40
 4/4 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom, hogy alaposan kimerült lehetsz az őrszolgálatban! Már alig várod, hogy alaposan kipihenhesd magad!

Annak örülök, ha sikerült egy érdekes ötletet belecsempésznem ezzel a papagájos ötlettel az ébrenléted fenntartásába. (Még én is meglepődtem a találékonyságomon...)

Eszembe jutott még a zene. Esetleg valamilyen altató/nyugtató zenét hallgass, ha nem tudnál édesen pihentető agyi hullámokat létrehoznod magadtól. Hátha ez is a módszer beválik gyógyszerként, ha szükség lenne az alkalmazására valamikor.

2023. febr. 28. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!