Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, hogy el...

Most mit csináljak, hogy el aludjak?

Figyelt kérdés
Délután elaludtam, és kb. egy órája keltem fel. Most egész este nem fogok tudni aludni. Mit csináljak, hogy mégis sikerüljön?
2015. jún. 20. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez felejtős barátom, sokszor jártam én is így. Viszont a délutáni alváshoz nincs fogható.
2015. jún. 20. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem úgy szokott összejönni, hogy tojok mindenre, nekifekszem, nem érdekel, hogy alszom-e, elég a lazítás, és vagy töprengek dolgokon egyre durvább művészi felhangokkal, vagy komolyan semmit nem csinálok és kész.

Jó katalizátora ennek egy kellemes esti bezabálás. Lehet tejmentes tejbe borított dagitáp édesítős kakaóval, vagy akár (Irgalom atyja, ne hagyj el!) zöldség-gyümölcs is, csak marhára sok kell, meg még két kanállal. Persze csinálhatod úgy is, mint én, hogy bármi, csak sok legyen, főleg ha cukros és/vagy zsíros, lehetőleg három szelet kenyérrel.

2015. jún. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!