Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tanács, hogy aludjak el korán?

Tanács, hogy aludjak el korán?

Figyelt kérdés
Mostanság hajnal 1-2 felé tudok csak aludni és reggel pokoli nehezen kelek, ami nehézkessé teszi a napjaim, de mindegy milyen fáradt vagyok, éjfél a minimum, az előtt nem. Tanács? Kb. 22 óra felé esne jól egy kis alvás, hogy éritek el, hogy könyen elaludjatok?
2015. jan. 7. 06:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szoktatás kérdése, egyszerűen csak feküdj le 22-kor, kelj 6-kor, és előbb-utóbb rááll a szervezeted. Vagy maradj fenn egy éjszakát, és akkor elég fáradt leszel, hogy másnap 22-kor elaludj azonnal :)
2015. jan. 7. 07:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Az elso megoldasa nekem soha nem valt be. Akarmilyen faradt vagyok 2-3 nal elobb nem tudok elaludni, akkor sem ha elotte nem aludtam ejszaka.

Ez nem szoktatas kerdese, multkor ket hetig vendegsegben voltunm, gyerekek meg a hazigazdak miatt korai fekvessel es lampaoltassal, nem sikerult korai fekvesre szoknom.

2015. jan. 7. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Fáraszd le magad, menj sportolni.
2015. jan. 7. 08:42
 4/8 Trafó1 ***** válasza:
Napközben ne pihenj, este vegyél be két valerián relaxot, aztán szundi.
2015. jan. 7. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Csukott szemmel:)
2015. jan. 7. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki valamelyik természetes idegnyugtatót, valerianát, vagy teakeveréket, rengeteg ilyen kapható már. Ha az nem válik be, akkor pszichológus; és ha kiderül, hogy nem lelki/pszichés oka van, akkor menj el orvoshoz kivizsgáltatni. Egy bizonyos hormon hiánya is okozhatja.
2015. jan. 7. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Kelj korán, és fáraszd le magad fizikailag. Legyél sokat a levegőn. Az hogy számítógépezel éjjel háromig, és másnap délig alva töltöd a napodat, egy zsákutca. Amúgy meg minden hozzászokás kérdése.
2015. jan. 7. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kitalálni,hogy bagoly vagy pacsirta típus vagy .Ezen nem tudsz változtatni ,valamelyik típusba tartozol mindenképpen.Ha bagoly típus vagy ,tehát nem tudsz korán lefeküdni és korán felkelni ,akkor ezzel együtt kell élned egész életedben és ehhez kell igazítanos az életedet.Egy boztos ,a napi alvásmennyiségnek meg kell lenni ,mert innen nagyon sok probléma keletkezhet.
2015. jan. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!