Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkarendet részesíted...

Melyik munkarendet részesíted előnyben? Délelőttös, vagy délutános műszak?

Figyelt kérdés
Nekem, amikor még fiatal tanuló voltam,és boltba jártam gyakorlatra,nem okozott gondot a korán kelés.Most egyszerűen azt érzem,hogy amióta párkapcsolatom van, a délutános műszak rettentően leterhel. Mielőtt dolgozni megyek,( eladó vagyok) rengeteg dolgot megcsinálok ( főzés, mosás,takarítás), és mire menni kell már el vagyok fáradva. Viszont, ha délután megjön az ember holt fáradtan, reggeles műszak után, akkor sincsen sok kedve már nekiállni takarítani,vagy bármit csinálni kint a kertben. Nem tudom,hogy sokan férj+ gyerekek mellett hogy bírják azt a hajtást.Ti hogy vagytok ezzel? Ezek a tapasztalatok másnál is? 29/n
2023. febr. 27. 09:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én a délutánost azért szeretem jobban, mert jobban ki tudom magam pihenni, ha reggel addig alszok, ameddig szeretnék. Holnap nyitós vagyok, 3-kor kell kelnem, már aludkálni kéne, de egyszerűen képtelen vagyok rá, hiába vagyok már hulla fáradt, mert ma is háromkor keltem 3 óra alvás után.

A délutánosban meg, mivel sokáig alszom, semmi komolyabbat nem csinálok délelőtt (max. egy bevásárlás, vagy egy porszívózás, ilyesmi), éjjel, miután hazaértem, akkor állok neki főzni, megyek el futni, stb. Hátránya annyi, hogy a zajos dolgokat vagy "reggel", ébredés után kell megcsinálni, vagy szabadnapomból megy el belőle idő. Ja, meg hogy minden buliba, baráti összejövetelre későn érek oda.

2023. febr. 27. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!