Mit lehet tenni, ha sehova sem akarnak felvenni dolgozni? Már kb 100 helyről visszautasítottak.
Már hogy ne tudna beírni valamit az életrajzba? Pláne ha infós. Aki lediplomázik, az előtte 3+ évig tanulja azt az adott dolgot. Azért ennyi idő alatt illik valami kutatásba bekapcsolódni vagy gyakornokoskodni stb. Két év kapcsolódó tapasztalatot össze lehet szedni, ha más képesítésed nincs.
- 100 hely nem sok fél év alatt, jelentkezz több helyre.
- Nézetsd meg valakivel az életrajzod, gondold át hol a hiba, miért nem vesznek fel, aztán változtass ezen
- Ha ezek nem mennek, akkor keress más területen munkát és fejleszd magad az eredeti területen. Fogalmam sincs milyen diplomát szereztél, de sokhoz kell mester is.
- Szerezz tapasztalatot, tanulj, emelkedj a konkurencia felé (szerintem pl erre jó egy releváns szakmai gyakorlat, ami nem csak a kötelező kipipálása)
Nem vagyok infós, büfészak. Nem jó semmire.
Már mindenféle állásra jelentkeztem, ami hirdetés szembe jött és max középfokú végzettséget várnak el, gyárba is. De az a tapasztalatom, hogy az ilyen 8 általánost igénylő helyekre be sem hívnak. Eddig kb 10 interjún voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!