Kirúghatnak egy rövid beszélgetés miatt amiben visszautasítottam a főnök „okosban feketén“ ajánlatát?
Röviden elmondom.
A főnök odajön hogy lenne egy X feladat, végezném-e? Munkaidőn kívül és a pénzt meg „megoldjuk“ magyarul zsebbe menne.
Mondom és mennyiért? Mond egy összeget.
Mondom erre hát köszönöm de nem élnék a lehetőséggel.
Erre rámförmed hogy bezzeg mások örülnének ennek a pénznek!!
én meg hasonló modorban visszaválaszoltam hogy oké akkor lehet hívni a „másokat“ és csinálják ők.
És azzal otthagytam.
Most az a hír járja hogy ki akarnak rúgni. Papíron nem emiatt, a valóságban emiatt.
Emiatt kirúghatnak?
Ha akarnak, akkor kirúghatnak. Köszönhető a Fidesznek, amelyik szinte teljesen megsemmisítette a munkavállalók jogát. Emlékezetes, hogy ők alkották a törvényt, miszerint indoklás nélkül lehessen felmondani a munkavállalóknak, aztán, miután az Alkotmánybíróság megsemmisítette a törvényt, úgy módosították, hogy a versenyszférában lojalitás hiánya miatt, közszférában pedig bizalom megrendülése miatt lehet felmondani. Egyiket se kell nagyon bizonygatni.
Kormányváltás esetén ez is visszaváltozik. Ezért is kell az összefogásra szavazni! Menj el szavazni!
"Hát ha paraszt vagy a főnökkel akkor nyilván nem szívesen fog ott látni."
Te maradnál ott munkaidő után + 2-3 órákat 400 ft -os fekete órabérért? Mert ez volt az "ajánlat"
Én vagyok paraszt? Az ajánlat nem az? 400 ft a mai világban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!