Milyen munkáknál nem nézik a vérnyomást?
Figyelt kérdés
Háziorvosom szerint a 170/100 értékkel mindenhol el fognak utasítani, ha nem kezeltetem. Emiatt szeretnék olyan irányba tovább tanulni, ahol ez nem befolyásoló tényező. Esetleg orvosi egyetemre mennék, ott tuti nem lenne baj, hiszen holló hollónak nem vájja ki a szemét.2023. febr. 24. 16:22
31/47 anonim válasza:
#30 vagyok - mi a stresszmentes munka? Mondjuk ha nem emberekkel, hanem növényekkel kell foglalkozni,az biztos nyugis :) esetleg laborban dolgozni.
32/47 A kérdező kommentje:
Laborban is szeretnék, de sztem ott veszélyesebb ha összeesik az ember a vegyszerek között...
2023. márc. 5. 10:34
33/47 anonim válasza:
Emberek között összeesni sem jobb :/
34/47 A kérdező kommentje:
Hány évente van orvosi alkalmassági?
2023. márc. 5. 11:21
35/47 anonim válasza:
Egyszer belépés előtt, utána évente; valamint olyan extrém esetekben,ami miatt hosszabb időre kiesik az illető a munkából és megváltozhat a munkaképessége (baleset, krónikus betegség, műtét stb - pl. volt egy srác az egyik helyen, akinél rákot diagnosztizáltak, neki sem évente volt utána alkalmassági). A fizikai munkát végzőknél is lehet gyakrabban van, mint akik ülőmunkát végeznek,mert az ő testük, szervezetük jobban igénybe van véve, de csak feltételezem ezt.
36/47 A kérdező kommentje:
Éventeee???!! Még a buszsofőröknél is 2-3 évente van, úgy tudom.
2023. márc. 5. 11:55
37/47 anonim válasza:
De igen,akkor is nézik,ha orvosira akarsz menni.Ez olyan,mint ha a tornatanár nem tudna megcsinálni a gyakorlatokat,amiket a gyerekekkel megcsináltat.Egyébként elég sz*r ügy,én is küzdök ezzel a problémával,pedig szedek rá gyógyszert,de orvosnál mindig jó magasra felmegy.Csak azért alkalmaznak a munkahelyemen,mert igazoltan,durván fehérköpeny fóbiás vagyok,több orvos is nézte már,és nem tudnak vele mit kezdeni.
38/47 anonim válasza:
2-3 évente a buszsofőröknél? Akik más emberekért felelnek, mikor volán mögé ülnek? Elég szomorú...
39/47 A kérdező kommentje:
Rákerestem az egyik legszigorúbb szakmára: a mozdonyvezetőknél 2 évente van kötelező alkalmassági, kivéve a rendkívüli orvosi alkalmasságikat baleseti táppénz, ill. gázolás után.
Azért egy orvosnak nincs ekkora felelőssége, nem 300 emberrel vágtat 120-szal. Sőt egy kolléga csak lepapírozza, mint ahogy magamnak is írhatnék akármit. Sőt pro familia családomat is kezelhetem.
2023. márc. 5. 12:30
40/47 anonim válasza:
Akkor menj orvosira.És gyógyítsd meg a magas vérnyomásos betegeket gyógyszer nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!